Ramazan sofralarına Tatlımmm

Bu yıl uzun ve sıcak yaz günlerine denk gelen iftar sofralarında biraz daha hafif tatlılara yer açılacak.

Ramazan sofralarına Tatlımmm
Her iftar sofrası için aradığınız hafif, lezzetli, sofranızı güzelleştirecek estetik sunumlu tatlı Türkiye’nin sütçüsü Sütaş’ tan geliyor. Sütaş’ın doğal sütleri ile üretilen Tatlımmm ürün ailesi yaz iftarlarına pratik ve leziz bir alternatif sunuyor. “Tatlımmm Puding Ailesi”, “Tatlımmm Mousse” ve “Tatlımmm Tatlım” ile ister tabanına kedi dili ya da bisküvi koyarak isterseniz taze yaz meyveleri ile süsleyerek çok çeşitli, kolay ve hafif tatlılar elde etmek sizin elinizde.

Ramazan ayında sağlıklı beslenmeye, özellikle yaz mevsimine denk geldiğinde daha fazla dikkat etmek gerekiyor. Hepimiz biliyoruz ki tatlılar yaz iftarlarının da vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Ailenizi, sevdiklerinizi buluşturan yaz iftar sofraları için aradığınız hafif, pratik ve lezzetli tatlıyı Sütaş sunuyor. Tatlımmm ürün ailesi ile Ramazan ayı boyunca iftar sofraları için farklı alternatifler geliştirebilir, hafif bir tatlının lezzetine varırken sağlıklı beslenebilirsiniz.

Türkiye’nin sütçüsü Sütaş uzmanlığı ile sunulan “Tatlımmm Puding Ailesi”, çocuklar için iki lezzeti bir küpte sunan “Tatlımmm Tatlım Puding” ve benzersiz köpük köpük lezzet“Tatlımmm Mousse” ile her iftar sofrası yeni bir lezzetle taçlanıyor.

Özenli iftar sofralarınız için Tatlımmm ürünleri bir kase içinde, tabanına kedi dili ya da bisküvi ekleyerek ya da taze yaz meyveleri ile süsleyerek yeni alternatifler yaratabilirsiniz. Böylelikle hem yeni tatlar elde edebilir, hem de estetik bir sunumla her iftar sofrasında fark yaratabilirsiniz.

Sütaş Tatlımmm ailesi, Sütaş çiftliğinin taze sütlerinin farklılığını taşıyor

Hiçbir koruyucu katkı maddesi içermeyen Tatlımmm ürünlerinden Tatlımmm Puding Ailesi’nin çikolata, bitter çikolata, çilek, muz, fındıklı çikolatalı olmak üzere beş çeşidi bulunuyor. Yemeğe hazır puding Tatlımmm çok pratik. Tüm aile bireylerinin zevkle tüketebileceği Tatlımmm Puding Ailesi aynı zamanda hafif ve sağlıklı. 

Tatlım Mousse Türkiye’de bir ilk

Sütaş Tatlımmm ailesinin benzersiz üyesi Tatlımmm Mousse, Türkiye’nin ilk ve tek yemeye hazır “Mousse”u olma özelliğini taşıyor. Köpük köpük yapısı ve yoğun çikolata tadıyla Tatlımmm Mousse, nerede olursa olsun canı tatlı çeken her yaştan herkese doyumsuz bir tatlı keyfi sunuyor.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52