Okul mutfağında yaz menüsü

Mutfak Sanatları Akademisi (MSA) öğrencilerini işin mutfağına taşıdığı restoranı Okulun Mutfağı’nda, yaza özel hazırlanan yeni lezzetleriyle yemek keyfinize ve kültürünüze farklı bir alternatif sunuyor.

Okul mutfağında yaz menüsü
Eğitmen Şef Gökhan Sorguç yönetiminde yaza özel olarak menüye eklenen yeni ve hafif lezzetler hem midenize hem de damak tadınıza hitap ediyor.

Mutfak Sanatları Akademisi, “Okulun Mutfağı” isimli eğitim restoranında Şef Gökhan Sorguç’un yönetiminde hazırlanan menüsüne yaza özel yeni lezzetler ekledi. Şef Gökhan Sorguç’a; MSA’da profesyonel aşçılık eğitimlerini sürdüren, geleceğin parlak şef adaylarının eşlik ettiği restoranın yenilenen menüsü yemek zevkinize ve kültürünüze farklı bir alternatif sunuyor.

Dekorasyonu ve menüsüyle sadeliğe önem veren, 50 kişilik restoranda müşterilerin sadece yedikleri yemeğin lezzetine odaklanması amaçlanıyor. Hafta içi her gün 11:00 – 17:00 arasında açık olan restoranın menüsünde ıspanak ve dana bacon’lı salata, fırında dana kaburgası ve kereviz püresi, güveçte deniz mahsulleri, pırasa köftesi, çikolatalı ravioli, çıtır kabaklı tahin helva gibi tatlar ön plana çıkıyor. Menüye eklenen yazlık lezzetler arasındaysa levrek ve kargı tulumlu ıspanak salatası, patlıcan beğendili fırında osso buco, fırın sebzeler ve ızgara Antakya sıkma peyniri, Akdeniz barbun salatası, somen eriştesi ve bonfile, romlu baba tatlısı, crème diplomat bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52