Mutfakta daha çok zamanınız kalacak

Doğranmış domatesle Türk tüketicisinin yemeklerine doğallık ve lezzet katan Tat Konserve, bir ilke daha imza attı.

Mutfakta daha çok zamanınız kalacak
Gıdavitrini - Tat Migros Mutluluk Konsepti’nde yok yok. İlk kez 27 Eylül’de raflarda yerini alan, içinde 700 gram taze yaz domatesi bulunan ikili pratik domates rendesi, biberli ve soğanlı çeşitleriyle Tat pratik çeşnili doğranmış domates ve Tat mini salça paketi 21 Kasım’a kadar Migros mağazalarından temin edilebilecek.
Doğranmış domatesle Türk tüketicisinin yemeklerine doğallık ve lezzet katan Tat Konserve, bir ilke daha imza attı. İlk kez 27 Eylül’de Migros’un “Mutluluk Konsepti” ürünleri arasında yer alarak tüketiciyle buluşan Tat pratik çeşnili domates, mutfaklara kolaylık, damaklara tat katmayı hedefliyor.

Türkiye’de ilk defa Tat Konserve tarafından üretilen ve “Tat pratik serisi” içinde yer alan çeşnili domatesler, “soğanlı doğranmış”, “biberli doğranmış” çeşitleriyle lezzet ustalarını domates, soğan ve biberleri yıkama, temizleme ve doğrama zahmetinden kurtarıyor. Türk halkına 12 ay boyunca doğallık ve lezzet sunan Tat Konserve, pratik çözümleriyle de tüketiciye zamandan tasarruf imkânı sağlıyor.

Tat Konserve, ürün çeşitleri ve yarattığı fırsatla tüketiciye keyifli ve avantajlı alışveriş fırsatı sağlamayı amaçlayan Migros “Mutluluk Konsepti” kampanyasına, “pratik çeşnili domateslerinin” yanı sıra, “pratik domates rendesi” ve “mini salça” olmak üzere üç ayrı ürün çeşidiyle katılacak.
27 Eylül-21 Kasım tarihlerini kapsayacak olan etkinlikte Migros Mutluluk Konsepti’nde, Tat konserve’nin ilk ürünü içinde 700 gram taze yaz domatesi bulunan ve tüm yemeklerde kullanılan ikili pratik domates rendesi 370 cc’lik cam kavanozlarda tüketicinin beğenisine sunuluyor.

Tat Migros Mutluluk Konsepti’nin bir diğer halkasını mini salça paketi oluşturuyor. Mevsiminde özel olarak toplanmış yaz domatesleriyle hazırlanan tüm Tat ürünleri, taze yaz domatesi arayıp da bulamayanların taleplerini de cevapsız bırakmıyor.

Pratik ve sağlıklı çözümler arayan herkesin tercih edeceği Tat Migros Mutluluk Konsepti ürünleri sadece Migros mağazalarından 27 Eylül-21 Kasım tarihleri arasında temin edilebilecek. İlk kez Migros Mutluluk Konsepti kapsamında tüketiciyle buluşacak olan Tat’ın Pratik serisi içindeki ürünü “doğranmış biberli” ve “doğranmış soğanlı” çeşnili domatesler ise ekim ayı itibarıyla da tüm satış noktalarında yerlerini alacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52