Koroplast’la hayat kolaylaşıyor

"Hayatı Kolaylaştırır" sloganıyla 30 yıldır tüketicilerin yaşam kalitesini yükselten Koroplast, şimdi de hem mutfakta pratik çözümler sunan hem de mutfak dışında hayatı kolaylaştıracak ‘Küçük Mutfak Sırları’nı tüketiciyle buluşturuyor.

Koroplast’la hayat kolaylaşıyor
Gıdavitrini - Koroplast Küçük Mutfak Sırları kampanyası kapsamında; “yüzde 50 indirim” ve “4 al 3 öde” paketleri, pratik folyo-streç kesme makinesi, rengarenk silikon spatula ve yumurta fırçası hediyeli setlerle birlikte Koroplast Küçük Mutfak Sırları kitapçığına ücretsiz olarak sahip olacaksınız. Şubat ve Mart ayı boyunca devam edecek olan Koroplast Küçük Mutfak Sırları kampanyasından yararlanabilmek için hemen en yakın Migros, Carrefour, Tansaş, Real, Pehlivanoğlu, Gratis, Özdilek, Şeref Makro, Çağrı, Mopaş, Efor, Onur, Şaypa, Hadim, Akuğur, Üçel, Özkuruşlar, Çağan, Öz Nur mağazalarına gidin, hayatınızı kolaylaştıracak Küçük Mutfak Sırları’na sahip olun.

Küçük Mutfak Sırları kitapçığını içeren

bu kampanyaları kaçırmayın!

Pratik folyo ve streç kesme makinesi hediyeli küçük ve orta boy buzdolabı poşeti, 15m streç film ve 10m alüminyum folyonun yer aldığı Koroplast setiyle Küçük Mutfak Sırları kitapçığının da sahibi olacaksınız. Küçük Mutfak Sırları kitapçığı ile mutfakta tazeliğin, temizliğin ve lezzetin sırlarını keşfedecek, Koroplast ürünleri ile hazırlayabileceğiniz birbirinden lezzetli yemek tariflerine kavuşacaksınız. Ayrıca mutfak dışında da uygulanabilen ve hayatınızı kolaylaştıracak ipuçlarına ulaşacaksınız. Rengarenk silikon spatula ve yumurta fırçası hediyeli fırın torbası, yağlı pişirme kağıdı ve 10 metre alüminyum folyo içeren Koroplast setiyle de mutfakta harikalar yaratacaksınız.

İkincisi yüzde 50 indirimli ikili buzdolabı poşeti seti ve 4 al 3 öde kampanyasıyla satışa sunulan dörtlü buzdolabı poşeti setiyle yiyeceklerinizi buzdolabında kolayca ve hijyenik olarak saklayabilirsiniz.



Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, Gdo, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Hijyen, Mehmet Mehdi Eker, Mutfak, Koroplast, Ambalaj



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52