Mutfağınızın profesyoneli siz olun!

Mutfak Sanatları Akademisi, mutfağa ilgisi tutkuya dönüşenler için alternatif eğitim programları sunuyor.

Mutfağınızın profesyoneli siz olun!
Gıdavitrini - Profesyonel eğitime zaman ayıramayan ancak amatör eğitimle yetinemeyenler için hazırlanan yeni dönem eğitim programları “Mutfakta 8 Hafta”, “Mutfakta 8 Hafta-Pastacılık”, “Modern Yorumlarla Türk Mutfağı” ve “Food Styling/Yemek Tasarımcılığı” MSA’ da devam ediyor. 2004 yılından bu yana mutfak tutkunlarının vazgeçilmezi olan Mutfak Sanatları Akademisi, mutfağın tüm detaylarını öğrenmek ve kendi mutfağının executive chef’i olmak isteyenlere çeşitli eğitim programları sunuyor. “Mutfakta 8 Hafta”, “Mutfakta 8 Hafta-Pastacılık”, “Modern Yorumlarla Türk Mutfağı” ve “Food Styling/Yemek Tasarımcılığı” yeni dönem dersleri başlıyor.

Mutfağın tüm inceliklerini kısa sürede öğrenmek isteyenlere ‘Mutfakta 8 Hafta’

Mutfağın temeli olan bıçak kullanma tekniklerinden sos ve çorba yapımına, et pişirme tekniklerinden deniz ürünleri ile wok yemeklerine kadar mutfağın tüm inceliklerinin profesyonel şefler tarafından, 14 kişilik özel donanımlı mutfak sınıfında anlatıldığı, “Mutfakta 8 Hafta” programı haftada 1 gün olmak üzere, 8 hafta boyunca devam edecek. 11 Mart 2012 tarihinde başlayacak “Mutfakta 8 Hafta” eğitim programında katılımcılar kısa sürede mutfakta uzman olmak üzere eğitilecek.

Tatlı ve hamur meraklılarına “Mutfakta 8 Hafta – Pastacılık”

Kendi mutfağının pasta şefi, çikolata ustası veya ekmek uzmanı olmak isteyenler MSA’nın profesyonel eğitmenleri tarafından haftada 1 gün pastacılığın tüm püf noktalarını öğrenerek 8 haftada sevdiklerine en lezzetli hamur işlerini hazırlayabilecekler. 16 kişilik sınıflarda gerçekleşecek ve “custard” ile “choux” hamuru yapım tekniklerinden ekmeğin doğru mayalanmasına, sıvama pasta yapım yöntemlerinden tart hamuru yapım yöntemlerine kadar pastacılığın tüm detaylarının öğretildiği program 16 Mart 2012 tarihinde başlıyor.

Türk mutfağından vazgeçemeyenler için “Modern Yorumlarla Türk Mutfağı”

Türk Mutfağı’nın mutfak ve sofra kültürüne ilgi duyan meraklıları için 5 haftalık bir program olarak tasarlanan “Modern Yorumlarla Türk Mutfağı” programı, MSA’nın profesyonel eğitmen şefleri yönetiminde, en sevilen tariflerin hem farklı ve çağdaş yorumlarını günümüze taşıyor hem de geleneksel lezzet sırlarını keşfetme fırsatı yaratıyor. Klasik lezzetleri modernize ederek sunmaktan hoşlananlar için düzenlenen program 5 Mart 2012 tarihinde başlıyor.

“Food Styling” ile kendi tasarımlarınızı ölümsüzleştirin

Kendi tarzlarını katarak ortaya çıkardıkları yemeklerin fotoğraflarını çekmek isteyenler için tasarlanan “Food Styling” eğitimi iki gün boyunca yemeklerini baştan yaratmak isteyenlerle buluşuyor. MSA Profesyonel Aşçılık Eğitmen Şefi Özgür Önol eğitmenliğinde gerçekleşecek olan program da MSA’nın önümüzdeki dönem etkinlik takviminde tekrar yerini alacak.



Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Hijyen, MSA, Mutfak, Türk Mutfağı, Pastacılık,

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52