Tatlıses Ege’de 28. şubeyi açtı

Ege Bölgesi’nde 27 franchise ile hizmet veren Tatlıses Çiğ Köfte, 3 şubesi bulunan Aydın’dan sonra, Nazilli ilçesinde de tüketicisiyle buluştu.

Tatlıses Ege’de 28. şubeyi açtı
Ege Bölgesi’nde 27 franchise ile hizmet veren Tatlıses Çiğ Köfte, 3 şubesi bulunan Aydın’dan sonra, Nazilli ilçesinde de tüketicisiyle buluştu. Yöre halkının yanı sıra turistlerin de yoğun ilgi gösterdiği Tatlıses Çiğ Köfte’nin Nazilli şubesi ile birlikte Ege Bölgesi’ndeki şube sayısı 28’e ulaştı. Ege Bölgesi’nde, yaz aylarının gelmesi, turizm sezonunun açılması ve son olarak ramazan ayının başlamasıyla birlikte çiğ köfteye artan yoğun talep tüketimin iki katına çıkmasını sağladı. Katkısız, doğal hammaddeleri bir araya getiren Tatlıses Çiğ Köfte, taşıdığı besin değerleriyle uzmanlar tarafından tavsiye edilirken, halk tarafından da büyük ilgi gördü.

Avrupa Tat ve Kalite Ödüllü Tatlıses Çiğ Köfte aynı zamanda Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Denetleme ve Sertifikalandırma Araştırmaları Derneği ve Helal Denetim Merkezi’nin verdiği helal gıda sertifikasına sahip, Türkiye’nin “ilk ve tek” çiğköfte üreticisi. TSE ile yürüttüğü çalışmalar sonrasında ilk olarak çiğ köfte kriterlerini belirleyen firma, çalışmaları sonucunda çiğ köftenin Türk Gıda Kodeksi’nde ilk kez yer almasına da katkı sağladı.
kobiden.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52