Ekici Süzme Peynir çıktı!

Ekici Peynir farklı ve keyifli bir lezzet arayanlar için Ekici Süzme Peynir’i tüketicilerin beğenisine sundu.

Ekici Süzme Peynir çıktı!
GIDAVİTRİNİ - Türkiye’nin peynir uzmanı Ekici Peynir birbirinden lezzetli çeşitlerine bir yenisini daha ekledi. Ekici Peynir farklı ve keyifli bir lezzet arayanlar için Ekici Süzme Peynir’i tüketicilerin beğenisine sundu. Ekici Süzme Peynir çok yönlü kullanım alanı ve benzersiz kıvamı ile sofraların vazgeçilmezi olacak.

Avrupa’da uzun yıllardır severek tüketilen süzme peynir ülkemizde henüz yeni tanıştığımız ve ayrı bir peynir kategorisi. Özel süzme tekniği (ultrafiltrasyon yöntemi) ile süzülerek yoğunlaştırılmış sütten elde ediliyor. İşte o müthiş kıvamlı yapı ve lezzeti buradan geliyor.

Ağızda dağılıyor, mutluluk veriyor
Geleneksel ürünlerinin yanında inovatif peynir çeşitlerini de kahvaltı sofralarımızla buluşturan Ekici, süzme peynir ile klasik tüketilen çeşitlerde farklı bir lezzet arayanlar için keyifli bir alternatif oluşturuyor.

Ekici Süzme Peynir yumuşak ve pürüzsüz dokusuyla ağızda kolayca dağılıyor ve benzersiz kıvamı ile hem dilimleyerek hem de ekmeğe sürülerek tüketilebiliyor.

Kahvaltılarda domates, zeytin, simit eşliğinde tek başına tüketilebileceği gibi meyvelerle birlikte, salatalarda, makarna soslarında ve sandviçlerle istenildiği şekilde kullanılabiliyor.
Tüm peynir severler için 250 g, 500 g ve 850 g ambalajlarda üretilen süzme peynir herkesin severek tüketebileceği doyumsuz bir lezzet.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2014, 17:35

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52