Carte d’Or'dan Karadut Aşkı

Ev tipi dondurmanın yenilikçi ve öncü dondurması Carte d’Or, Selection serisine yepyeni bir lezzet daha ekliyor...

Carte d’Or'dan Karadut Aşkı

Birbirinden eşsiz lezzetleri dondurma severlerle buluşturan ev tipi dondurmanın yenilikçi ve öncü dondurması Carte d’Or, Selection serisine yepyeni bir lezzet daha ekliyor: Karadut Aşkı. Yıldızların altında yaşanan romantizmi, karadutlu çikolatalı dondurmasıyla süsleyen Carte d’Or Selection Karadut Aşkı’yla sıradan bir akşamı romantik bir gün batımına çevirmek sizin elinizde!

Dondurma severlerin en gözde lezzeti Carte d’Or, Selection Serisi’nin yeni lezzeti Karadut Aşkı’yla yıldızları evinize getiriyor. Çikolata ve karadutlu dondurmayı, birbirinden lezzetli yıldız şeklindeki çikolata parçalarıyla buluşturan Carte d’Or Selection Karadut Aşkı, romantik anlarınızın vazgeçilmez lezzeti oluyor.

Yıldız şeklindeki rozetleri ve çikolata parçaları sayesinde çiftlerin her anını özel kılan Carte d’Or Selection Karadut aşkı, sıradan geçtiğini düşündüğünüz bir akşamı romantik ve özel bir akşama çevirecek. İçinizdeki romantizme enfes karadutlu çikolatalı dondurmasıyla eşlik eden Karadut Aşkı, yaşayacağınız romantik anlarda parlayan yıldızınız olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52