Arıların mucizeleri evlere taşınıyor

Altıparmak Gıda bal, arı sütü, polen ve propolis karışımlarından oluşan yeni Balparmak Apitera Serisi ile arı ürünlerinin şifasını evlere taşıyor.

Arıların mucizeleri evlere taşınıyor

Türkiye bal sektörünün lideri olan Altıparmak Gıda; bal, arı sütü, polen ve propolis karışımlarından oluşan yeni Balparmak Apitera Serisi ile arı ürünlerinin şifasını tüketicilerle buluşturuyor. Uluslararası Standartlar Örgütü (ISO) bünyesinde faaliyet gösteren Arı Sütü Standart Oluşturma Komisyonu’nun Türkiye’yi temsil eden üyesi olan Altıparmak Gıda, yıllara dayanan AR-GE çalışmaları sonunda bal dışındaki arı ürünlerini de en doğal ve sağlıklı hali ile tüketicilerine ulaştırıyor.

Altıparmak Gıda’nın uzmanlığı ve güvencesiyle sadece seçkin eczanelerde, soğutucu dolaplarda satışa sunulan doğal destek niteliğindeki yeni Balparmak Apitera Serisi; “arı sütü-bal”, “arı sütü-bal-polen”, “arı sütü-bal-propolis”, “arı sütü-bal-polen-propolis” olmak üzere dört ayrı ürünü kapsıyor.  

Arı ürünleri; zihinsel yorgunlukların giderilmesinden hafızanın güçlendirilmesine, ağız ve diş eti hastalıklarının tedavisinden cinsel performansı artırmaya kadar birçok rahatsızlık ve hastalığın engellenmesinde ve tedavisinde önemli rol oynuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52