Gastronominin liderleri mentorluk edecek

Özyeğin Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu’nun Danışma Kurulu’ndaki turizm ve gastronomi dünyasının önde gelen yöneticileri, ÖzÜ öğrencilerine mentorluk edecek.

Gastronominin liderleri mentorluk edecek

Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ) Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu’nun (UBYO) Danışma Kurulu’ndaki turizm ve gastronomi dünyasının önde gelen yöneticileri, ÖzÜ öğrencilerine mentorluk edecek.

Hülya Aslantaş, Talha Çamaş, Gerhard Struger, Tavit Köletavitoğlu, Dr. Oktay Varlıer, Mohamed Hammam, Enrique Acrich Ecker, Prof. Dr. Robert Bosselman gibi turizm ve gastronomi dünyasının liderlerinden oluşan Danışma Kurulu üyeleri, ÖzÜ Çekmeköy Kampüsü’nde bir araya geldikleri öğrencilerle deneyimlerini paylaştılar.

Danışma Kurulu, ardından da sektördeki önemli gelişmeleri ve yeni akademik yılda açılması planlanan Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programını değerlendirmek üzere akademisyenlerle toplandı. Toplantıda, sektör liderlerinden oluşan Danışma Kurulu üyelerinin ÖzÜ öğrencilerine mentorluk etmesine karar verildi. İş dünyasının liderlerinden oluşan üyeler öğrencilere yapacakları mentorluk kapsamında birebir deneyimlerini aktaracaklar. Ayrıca hem öğretim üyeleri hem de öğrencilerle kendilerinin deneyimlediği örnek vaka çalışmalarını da paylaşacaklar.

Özyeğin Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu (UBYO) Danışma Kurulu, Otel Yöneticiliği Lisans Programı ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümleri ülkemizde alanında ilk ve tek olmalarının yanı sıra uluslararası boyutta da bir dizi ilki oluşturmuş bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52