Mutfakta biri mi var?

Konuk ağırlama endüstrisinin iş çözümleri sağlayıcısı Protel, restoran yöneticilerine restoran yönetim sistemlerinin en yeni özellikleri ile işletmelere sağlayacağı faydalarını anlattı.

Mutfakta biri mi var?
Gıdavitrini - Konuk ağırlama endüstrisinin lider iş çözümleri sağlayıcısı PROTEL, restoran yönetim sistemlerindeki son trendler ve işletmelere katkılarını anlatmak üzere önde gelen restoran yöneticileriyle İstanbul’da bir araya geldi. Mutfak Sanatları Akademisi’nde gerçekleştirilen toplantı hem bilgi dolu hem de sürpriz hediyelerle keyifli geçti. PROTEL olarak 22 yıldır Türkiye’nin konuk ağırlama endüstrisine yeni ufuklar açma vizyonuyla çalıştıklarını belirten Protel Yönetim Kurulu Başkanı Metin Arghan; “Konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği yazılım ve donanım çözümlerini, üzerine Türkiye’de geliştirdiğimiz katma değeri de ekleyip sunuyoruz. Sunduğumuz teknolojik ve sektörel gelişime açık ürünler ile işletmelerin yaşamını kolaylaştırıp verimliliğini artırırken, sektörün de standardını yükseltmek önceliklerimiz arasında” dedi.
Elektronik Mönü ile sipariş verin, hava durumuna göre satış raporu alın!
Evin dışarısında yemek yemenin bir yaşam tarzı haline geldiğini belirten Metin Arghan, restoran işletmelerinin sundukları çözümlerle nasıl daha verimli hale gelebeliceğini ve müşteri memnuniyetini nasıl en üst düzeye çıkarabileceklerini paylaştı. MICROS ile günümüz restoran işletmelerinin artık hava durumuna göre ne kadar satış yapabileceklerinin raporunu bile alabileceklerini belirtti. Bu alandaki en son teknolojilerden bir tanesi olan E-Mönü hakkında bilgi veren Arghan, tablet bilgisayarla çalışan bu sistemle müşterinin mönü içinde elektronik olarak gezebildiğinden ve sipariş verebildiğinden de bahsetti. E-Mönü teknolojisinde müşteri sipariş vermek istediği yemeğin görsellerini detaylı bir şekilde görebiliyor ve isterse özel notlarını da ekleyebiliyor.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52