Kahvaltıyı keyifli hale getirin

Kenwood, mutfakta zaman geçirmeyi seven genç neslin, sabah kahvaltılarını keyfe dönüştürecek sadeliğin şıklığını yansıtan pratik bir set sunuyor.

Kahvaltıyı keyifli hale getirin

Gıda hazırlama alanında lider marka Kenwood‘un sunduğu True Kahvaltı Seti ile sevdiklerinize leziz kahvaltılar hazırlayabilir ve zamandan tasarruf edebilirsiniz. Kahve makinesi, su ısıtıcısı ve ekmek kızartma makinesinden oluşan set, kahvaltı hazırlamayı zevke dönüştürüyor.

Günün her saatini kahveyle keyfe dönüştürebilenlerin bir numaralı tercihi Kenwood True filtre kahve makinesi ile ağzınıza layık kahveler yapabilir, günün stresinden uzaklaşabilirsiniz. Karafı çıkardığınızda kahve damlamasını engelleyen sistemi, çıkarılabilen filtresi ve kolay temizlenebilen haznesi ile lezzetin yanı sıra sağladığı kolaylıkla da keyfinize keyif katıyor
Kenwood True su ısıtıcı, kullanıcılarına üzerindeki ölçülerden yararlanarak 1 ila 6 fincana kadar hızlı ve kolay şekilde su sağlayabilen su ısıtıcısı eco fill özelliği ile içindeki su miktarıyla doğru orantılı enerji harcıyor. Kolay temizlenebilen yüzeyi, kablo saklama bölmesi, 360 derece dönebilen tabanı ve ergonomik gövdesi kullanıcıya güvenli ve rahat bir kullanım olanağı sağlıyor.

Kenwood True ekmek kızartma makinesi, kızartma işleminin sonunda ekmeğin durumuna bakabilme, ayarlanabilir kızartma ayarı, tekrar ısıtma ve buz çözme özellikleri ile kahvaltıların vazgeçilmezi olan kızarmış ekmek keyfine lezzet katıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52