Tatlı Ramazan kolisine girdi

Tatlıcı Tombak’ın Genel Müdürü Hüseyin Demirel, bu sene pek çok kurumsal şirketin Ramazan kumanya paketine sütlü tatlı eklediklerini söyledi.

Tatlı Ramazan kolisine girdi
Gıdavitrini - Kurumsal şirketler için artık bir Ramazan geleneği haline gelen çalışanlarına gıda kolisi dağıtımı farklı bir boyut kazanıyor. Pek çok kurumsal şirket, çalışanların aylık kuru erzak ihtiyacına yönelik hazırladıkları ramazan kumanyalarına, iftar sofralarında aileleri ile paylaşacakları tatlı çeşitleri de eklemeye başlıyor.
“Tatlı sanattır” sloganıyla 2004 yılından bu yana en doğal ve sağlıklı ürünleri, modern bir bakış açısıyla tüketiciyle buluşturan Tatlıcı Tombak’ın bu yeni uygulamanın yaygınlaşması ile yoğun başvuru aldığını anlatan Tatlıcı Tombak Genel Müdürü Hüseyin Demirel; “Şirketler için gelenek halini alan ve her sene çalışanlarına hediye ettikleri Ramazan kumanyası paketlerine artık tatlı da giriyor. 2012 Ramazan ayı için pek çok şirketten çalışanlarına dağıtılmak üzere toplu tatlı siparişi aldık. Bu geçmiş yıllardan beri gözlemlediğimiz bir eylem olduğu için Tatlıcı Tombak olarak uzun süredir Ramazan’a hazırlanıyoruz. Kısa süre önce vakumlu üretime geçtik. Sahip olduğumuz bu yeni teknoloji ile ürünlerimizin ömrünü uzatmayı başardık. Kullandığımız bu yeni teknoloji ile tatlılarımızın dayanma süresini 35 güne kadar çıkardık. Tesisimize dâhil ettiğimiz yeni vakum makinelerimiz sayesinde hiçbir katkı maddesi bulunmayan tatlılarımızı tazeliği artık daha uzun süre koruyor” dedi.

Şirketlere özel aile paketi
Şirketlerden gelen talepler nedeniyle bu sene Ramazan ayına özel dört porsiyonluk özel paketler hazırladıklarını anlatan Demirel, “Geleneksel sütlü tatlıların modern yorumcusu olarak bu sene de Türk mutfağının unutulmaz geleneksel tatları arasında yer alan kazandibi, tavukgöğsü, şekerpare ve profiterol çeşitlerini dörtlü özel paketlerde aile boyu olarak hazırladık. Ayrıca kremasının formülünü özel olarak hazırladığımız ekmek ve tel kadayıfımız çok ilgi görüyor.  Şirketler çalışanları için özellikle bu paketleri tercih ediyor” dedi. 

Ailenin bütün fertlerinin paylaşabileceği özel dört porsiyonluk paketleriyle hem kurumsal hem de bireysel müşterilerinde Ramazan duygusunu tekrar canlandıran Tatlıcı Tombak’ın Ramazan’a tat katacak geleneksel sütlü ve şerbetli tatlılarına tüm şubelerinden ulaşabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52