Emsan Duracast’la güveç tadında yemekler

Kırmızının ahengi bu kez Emsan Duracast tencere de buluştu. Şıklığı kadar fonksiyonel pişirme özellikleri ile de göz dolduran set, akıllı kapak teknolojisi ile yemeklerinize güveç lezzetini de beraberinde getiriyor.

Emsan Duracast’la güveç tadında yemekler
Emsan’dan yepyeni bir seri daha. Duracast tencereler kırmızının ahengini mutfaklarınıza yansıtırken, pişirme fonksiyonları ile de kadınların mutfaklarında vazgeçemeyeceği bir ürün olmaya hazırlanıyor. Alüminyum döküm gövde ve emaye dış kaplaması ile sağlamlığı tescillenen Emsan Duracast, aynı zamanda çok özel 3 kat non-stick (Yanmaz-Yapışmaz) quantanium iç kaplamaya sahip.

Akıllı Kapak Teknolojisi Emsan Duracast’ta

Emsan Duracast’ın özellikleri bunlarla da sınırlı değil. Eşsiz güveç lezzetini elde edebilmeniz için özel olarak üretilen Duracast, yemek buharının kapak kanallarından geçerek tekrar tencerenin içine dönmesini sağlayan özel kapak içi tasarımına sahip. Buharı tencere içinde saklı tutan ve devir daimini sağlayan bu “akıllı kapak teknolojisi” ile yemekleriniz artık çok daha lezzetli. Ocak ve fırınlarda dahi rahatlıkla kullanabileceğiniz Emsan Duracast, aynı zamanda yemeklerinizin besin değerlerinin korunmasına da yardımcı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52