Theramed ile ferahlık deneyimi

Ağız ve diş bakım alanının yenilikçi markası Theramed’in en son ürünü Theramed 16H Xtra Fresh, 16 saate kadar ferahlık deneyimi sunuyor.

Theramed ile ferahlık deneyimi
Theramed 16H Xtra Fresh’in,  diş macunu ve ağız bakım suyunu bir arada sunan Sıvı Diş Macunu ve yenilikçi ambalajında doz ayarına olanak tanıyan Pratik Tüp Diş Macunu olmak üzere iki farklı çeşidi bulunuyor.

Theramed ailesinin yeni üyesi 16H Xtra Fresh, formülündeki florür etkisi ile tam koruma ve ekstra mentol ile 16 saate kadar ferahlık sunuyor. Yeni Theramed 16H Xtra Fresh’in florür içerikli formülü diş minelerini güçlendiriyor ve çürüklere karşı etkin koruma sağlıyor.

Theramed 16H Xtra Fresh’in Sıvı Diş Macunu ve Pratik Tüp Diş Macunu olmak üzere iki ayrı çeşidi bulunuyor. Diş macunu ile ağız bakım suyunu bir araya getiren Theramed 16H Xtra Fresh Sıvı Diş Macunu, ağızda ulaşılması en zor noktaları bile etkili bir şekilde temizliyor. Ağız bakım suyu özelliği ile ağızda gün boyu ferahlık sağlıyor. Theramed 16H Xtra Fresh Pratik Tüp Diş Macunu ise Theramed’in yenilikçi, doz ayarına olanak tanıyan ve Türkiye için de bir ilk olan dispenser ambalajında sunuluyor. 

Theramed 16H Xtra Fresh düzenli kullanıldığında ile diş eti iltihabına yol açan bakteri oluşumunu önlüyor, özel formülü ile tartar, renk solması, dişeti problemleri, plak ve ağız kokusuna karşı  tam koruma sağlıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52