Duygular tepsi örtülerine döküldü!

McDonald’s, 1 ay boyunca restoranlarına gelen misafirlerinden ve 4 bine yakın çalışanından aldığı görüşleri, onların duygu ve düşüncelerini 25. yıla özel olarak hazırlanan tepsi örtülerinde sergiliyor.

Duygular tepsi örtülerine döküldü!
McDonald’s, sevenlerinin kendisi için yazdıklarını ölümsüzleştirdi. 3 bin 762 misafir ve 4 bine yakın çalışanın 1 ay boyunca duygularını yazarak doldurduğu 73 adet deftere aktarılmış duygu ve düşüncelerden çok etkilenen McDonald’s yönetimi, bu görüşleri tepsi örtülerinde topladı. Binlerce duygusal mesaj arasından oldukça zorlanarak seçilen 11 mesaj restoranlarda kullanılan tepsi örtülerine basıldı.

“Yedikçe mutlu oluyorum, mutlu oldukça yiyorum”

Çeşitli restoranlarda ziyaretçi defterlerine görüşlerini dile getiren misafirler içinde çok samimi yorumlar dile getirildi.

McDonald’s misafirleri arasında Özge Kurnaz “Double McChicken double mutluluktur” derken Sertaç Öztürk “McDonald’s yedikçe mutlu oluyorum, mutlu oldukça yiyorum” diyor.

Çalışanlar da duygularını deftere aktardı

McDonald’s Kanyon restoranında çalışan Demet Balcı “McDonald’s bana geleceği olan mutlu ve eğlenceli bir kariyer sundu” derken “ McDonald’s Tekira restoranında görev yapan Oğuz Örnek “McDonald’s her çalışanının kendini ispatlaması için fırsatlar sağlayan bir şirkettir” şeklinde bir not yazmıştı.

“25 yıldır hep fark yarattık”

McDonald’s Türkiye İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü Dilek Ün, defterleri sayfa sayfa okuduklarını ifade etti. Ün, bu projeye hem çalışanların hem de misafirlerin duygularını, düşüncelerini önemsedikleri için başladıklarını söyledi. Ün, “McDonald’s 25 yıldır Türkiye’de. Biz çalışanlarımızla ve misafirlerimizle aramızda kurduğumuz iletişimde bugüne kadar hep fark yarattık, ilkleri başardık ve sektöre örnek olduk. Misafirlerimizin ve çalışanlarımızın mesajlarına her zaman yanıt verdik, onları dikkatle dinledik. Defterlerle misafirlerimiz ve çalışanlarımıza klasik anlamda da dokunmak, görüşlerini saklamak istedik. Gelen sevgi mesajları bizleri çok mutlu etti, bu görüşleri yine onlarla paylaşacağımız bir platforma taşımayı arzu ettik. Tepsi örtüleriyle bu görüşleri ölümsüzleştirmiş olduk” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52