Bahara enerjik hazırlanın

Dayanıklı ev aletleri ile zamandan ve enerjiden tasarruf sağlayan Profilo, MP 7000 katı meyve sıkacağı ile sizi zinde ve enerjik bir ilkbahar yaşamaya davet ediyor.

Bahara enerjik hazırlanın
Gıdavitrini - Uzun ve soğuk bir kış mevsiminden yavaş yavaş çıkıp baharı karşıladığımız günlerde, ihtiyacımız olan vitamin deposunu Profilo Dayanıklı Ev Aletleri MP 7000 katı meyve sıkacağı ile sunuyor. Profilo’nun çok rahat temizlenen ve bu özelliği ile önemli bir kullanım kolaylığı sunan katı meyve sıkacağı ile her an birbirinden lezzetli ve renkli meyve suları hazırlanabiliyor. Profilo MP 7000 katı meyve sıkacağı 700 vatlık motoru ile güçlü bir performans sunuyor. Geniş meyve sebze besleme ağzı sayesinde malzemeler küçük parçalara bölünmeden, doğrudan sıkacağa atılabiliyor. Paslanmaz çelik mikro gözenekli süzgeç, meyve ve sebzeleri son damlasına kadar hızlı ve verimli bir şekilde sıkıyor.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52