Elmadağ Elması marka oluyor

Elmadağ Belediye Başkan Gazi Şahin, Elmadağ elmasının marka olması yolunda önümüzdeki günlerde önemli çalışmalar yapılacağını belirtti.

Elmadağ Elması marka oluyor
Ankara Elmadağ’da “Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı” kapsamında sağlıklı yaşam yürüyüşü düzenlendi. Sağlık Bakanlığı tarafından hayata geçirilen 'Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı' kapsamında düzenlenen sağlıklı yaşam yürüyüşüne Ankaralıların ve Elmadağlıların ilgisi büyük oldu. Ankara Halk Sağlığı İl Müdürlüğü tarafından Ankara’nın çeşitli bölgelerinde ve her ay bir ilçede yapılan 'Obeziteyle Mücadele' yürüyüşü için Nisan ayında, Ankara’nın en yeşil ilçelerinden Elmadağ tercih edildi. Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, yürüyüşün en doğal egzersiz olduğunu dile getirerek, “Yürüyüş sporu, özel donanım ve ders gerektirmeyen, güvenli, basit ve ücretsiz bir egzersizdir. Güzel ilçemiz Elmadağ, doğa sporları yapmak isteyen vatandaşların her zaman ilk tercihi olmuştur” dedi. Elmadağ’ın doğal güzelliklerinin spor yapmaya elverişli olduğunu belirten Ankara Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Öztürk, misafirperverliği ve organizasyonun başarıya ulaşmasından dolayı Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin’e teşekkürlerini sundu.
ELMADAĞ’IN ORGANİK ELMALARI
Yüzlerce Ankaralı’nın katıldığı 'Obeziteyle Mücadele' yürüyüşünün ardından Elmadağ Belediyesi tarafından sağlıklı beslenmeyi teşvik etmek amacıyla tamamen doğal ortamda yetiştirilen organik elmaların tanıtımı yapılarak ikram edildi. Başkan Gazi Şahin, Elmadağ elmasının marka olması yolunda önümüzdeki günlerde önemli çalışmalar yapılacağını belirtti. iha.com.tr

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2014, 15:20

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52