Aşçılar Derneği 15. yılını kutladı

Aşçılar Derneği 15’ci kuruluş yılını Marriott Hotel’de aşçıların yoğun katılımlarıyla kutladı.

Aşçılar Derneği 15. yılını kutladı
I. Geleneksel Sektör Marketleri, Tedarikçiler ve Aşçılar Buluşması, beş yıldızlı oteller, büyük restoranlar ve sektörün önde gelen firmalarında çalışan aşçıları bir araya getirdi , kokteyl salonunda kurulan standlarda tedarikçi firmalar ürünlerini misafir aşçılara tattırdı. Aşçılar Derneği’nin I. Geleneksel Sektör Marketleri, Tedarikçiler ve Aşçılar Buluşması’ında TAF Aşçılar Federasyonu’na bağlı dernek başkanları ve üyeleri başta olmak üzere sektör firmaları hazır bulundu.

Aşçılar Derneği’nin 15. yıl kutlamasın da ev sahipliğini Marriott Hotel’in Executive Chefi Fikret Özdemir’in yaptığı Sektör Marketleri, Tedarikçiler ve Aşçılar Buluşmasında Marriott Hotel’in mutfak ekibinin hazırladığı açık büfe ikramları ve muhteşem tadlarla takdir topladı, Şef Fikret Özdemir’in misafirlerle tek tek ilgilenmesi dikkat çekti..

Şef Ayvaz Akbacağın sunuculuğunu yaptığı I. Geleneksel Sektör Marketleri, Tedarikçiler ve Aşçılar Buluşması’nda, Aşçılar Derneği Başkanı İbrahim Çelik’in açılış konuşmasından sonra Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Yalçın Manav katılan misafirlere teşekkür konuşması yaptı.

Gıda sektörünün önde gelen firmalarınının bir araya geldiği Aşçılar Derneği etkinliğinde, dernek üyesi aşçılarla ,İSPAD Başkanı Uğur Alparslan,Hülya Erol,Gastronomi Fotoğrafçısı Tufan Özyamak,Hüseyin Ceylan,Erdem Dırbalı, Eyüp Kemal Sevinç ,Turgut Ay başta olmak üzere İstanbul’un dışından gelen aşçı derneklerin buluştuğu Aşçılar Derneği'nin 15. yıl kutlaması da gerçekleşti. Aşçılar Derneği’nin kurucusu Aydın Yılmaz’ın da anıldığı konuşmalardan sonra Taf Başkanı Yalçın Manav, Aşçılar Derneği Başkanı İbrahim Çelik, Aşçılar Derneği’nin uzun yıllar başkanlığını yapan Ahmet Yavuz katılımcılara plaketler verdi.

Tolgahan Özcan-Bayram Çetinkaya -Aşçıhaber.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52