banner50

banner52

01 Haziran 2020 Pazartesi

Gıdalardan koronavirüs bulaşır mı?

Koska’dan yepyeni bir lezzet!

Geleneksel lezzetleri, modern yorumlarla sunan Koska, kış aylarında tatlı keyfine yeni ürünü ‘Şekersiz Keçiboynuzlu Fındıklı Helva’ ile lezzet katıyor.

banner46
31 Ocak 2012 Salı 17:15
Koska’dan yepyeni bir lezzet!

1907’den bu yana sofraların klasiği olmayı sürdüren Koska, yeni ürünü ‘Koska Şekersiz Keçiboynuzlu Fındıklı Helva’ ile farklı bir lezzet daha sunuyor. İçindeki keçiboynuzu ve fındık ile hastalıklara karşı direnci artıran helva, soğuk kış aylarındaki enerji ihtiyacını da karşılıyor. Şeker ilave edilmeden üretilen ve yediden yetmişe herkesin keyifle tüketeceği ‘Koska Keçiboynuzlu Fındıklı Helva’, 250 gramlık kutularında satışa sunuluyor. Helvalar tüm “Nazar Boncuklu Koska Mağazaları” ve zincir marketlerden satın alınabiliniyor.

banner21

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    Kırmızı et fiyatlarının artışı hangisi ile ilgilidir?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    SAYFALAR
    KARİKATÜR
    SENDE YAZ
    Ziyaretçi Defteri
    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    Ziyaretçi Defteri
    ARŞİV
    banner20