ETÜDER eğitimleri devam ediyor

Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği’nin (ETÜDER), üye firma çalışanlarına yönelik eğitim programlarıyla sektöre katkısı sürüyor.

ETÜDER eğitimleri devam ediyor
Daha önce yürütülen eğitim programlarıyla sektör çalışanı 250 kişiye eğitim veren ETÜDER, geçen yıl Eylül ayında “Gıda Güvenliği” başlığı altında eğitim seferberliği başlatmıştı. Yeni dönem eğitim programı, “Gıda depolarında eğitimsiz insan kalmasın” sloganıyla, tedarik zincirinin en önemli halkalarından birisini oluşturan gıda deposu çalışanlarına yönelik olarak gerçekleştirildi. Kalite Sistem Grubu ile ortaklaşa gerçekleştirilen eğitimlerde, ETÜDER üyesi firmalarda gıda lojistiğinde görev yapan personel, başta hijyen olmak üzere gıda güvenilirliğinin sağlanmasında önemli olan konularda bilgilendirildi. Böylece gıda güvenliği konusunda depo çalışanlarının bilinç düzeyi arttırılırken, sektörde kalifiye işgücü oluşumuna da katkı yapıldı.

Eğitimlere, mal kabul personeli, depo personeli, mal toplayıcılar, sevkiyat personeli, sürücüler ve yardımcı personel ile şef düzeyinde bölüm yöneticileri katılırken, gıda lojistiği konusunda bilgi sahibi olmak isteyen diğer meslek grupları da eğitime kabul edildi.

Eğitim sonunda yapılan sınavda 70 ve üzerinde puan alanlar başarılı sayılarak sertifikaları verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52