YZB’de Papağan ilgisi

Yaptığı yeniliklerle rekabet şartlarını değiştiren Papağan Kuruyemiş, “Yerel Zincirler Buluşuyor” organizasyonunda vitrine çıktı.

YZB’de Papağan ilgisi
Paketli kuruyemişin önde gelen markası Papağan Kuruyemiş, “Yerel Zincirler Buluşuyor” etkinliğinde standıyla yerini aldı. Etkinlikte son dönemde genişleyen ürün yelpazesinden örnekler sunan Papağan, standında çok sayıda konuk ağırladı. İnovatif uygulamalarıyla sektörde öncü yer edinen Papağan Kuruyemiş, “Yerel Zincirler Buluşuyor” organizasyonunda yeni ürünlerini sektör profesyonelleriyle buluşturma fırsatı buldu. Etkinlik süresince çok sayıda konuğun ağırlandığı standta, geniş ürün yelpazesiyle ilgili bilgiler aktarıldı. Etkinliği değerlendiren Papağan Kuruyemiş Yönetim Kurulu Başkanı Kani Emekçi ise verimli bir beraberliğin ortaya konduğunu dile getirdi.
Papağan Kuruyemiş, ay çekirdeğinden fındığa, fıstıktan kuru üzüme, bademden kabak çekirdeğine, yer fıstığından leblebiye dek zengin yelpazede paketlenmiş kuruyemiş sunuyor. Papağan, güçlü Ar-Ge altyapısıyla öncü uygulamalar başlatmayı, sektörün de kalitesini yükseltecek bir iş hedefi olarak değerlendiriyor. Bunun uzantısı olarak Papağan, çevreci bir yaklaşım göstererek, ay çekirdeği ürününün yanında “çöp poşeti” sundu. Ürünlerin açıldıktan sonra bayatlamasını engelleyen “Keeper” uygulaması ya da stresli ortamlarda görev yapan ofis çalışanlara yönelik “FİT” ürünü, sektörde yenilikçi girişimler olarak dikkat çekti. Geçen yıl ürün yelpazesine “Altın Meyveler” serisini ve popcornu ekleyen Papağan, burada da farklı tatlarla yeni alternatifler oluşturdu.
Papağan Kuruyemiş Yönetim Kurulu Başkanı Kani Emekçi, “İnovatif uygulamalarımız, ürünlerimize yönelik ilgiyi büyütüyor. 2011 yılını yüzde 50’lik rekor büyüme ile tamamladık. Bizi tercih eden tüketicilerimize teşekkür ediyoruz” açıklamasını yaparken, “Yerel Zincirler Buluşuyor” etkinliğinde katkısı olan herkese de teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52