ETİ’den Lifalif Çıtır Müsli

Yulaf Ezmesi ve Meyveli Müsli çeşitleriyle büyük beğeni toplayan ETİ Lifalif, Meyveli Ballı ve Fındıklı Çikolatalı yeni çeşitleriyle günün her saati için yeni tatlar sunmaya devam ediyor.

ETİ’den Lifalif Çıtır Müsli
Yulaf Ezmesi ve Meyveli Müsli çeşitleriyle büyük beğeni toplayan ETİ Lifalif, Meyveli Ballı ve Fındıklı Çikolatalı yeni çeşitleriyle günün her saati için yeni tatlar sunmaya devam ediyor. Meyveli Ballı ve Fındıklı Çikolatalı çeşitleriyle piyasaya sunulan ETİ Lifalif Çıtır Müsli içindeki yulaf ve buğday ezmesi sayesinde yüksek lif oranı ve nefis çıtır yapısı ile yepyeni bir lezzet deneyimine davet ediyor.
Açıldıktan sonra da tazeliğini koruyabilmesini sağlayan özel fermuarlı ambalajı ile raflarda yerini alan yeni ETİ Lifalif Çıtır Müsli Meyveli Ballı ve Fındıklı Çikolatalı çeşitleri hem kahvaltı için süt ile yenebilecek doyurucu ve leziz bir alternatif, hem de günün her saatinde sade yenebilecek nefis bir atıştırmalık.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52