Temizlikte MoPratik Sistem dönemi

Maratem, profesyonellere hijyende hizmet farkını yaşatmak için yepyeni bir sistemle,"MoPratik Sistem"le müşterilerinin karşısına çıkıyor.

Temizlikte MoPratik Sistem dönemi
Eczacıbaşı Profesyonel’in endüstriyel temizlik ürünlerindeki öncü markası Maratem, profesyonellere hijyende hizmet farkını yaşatmak için yepyeni bir sistemle müşterilerinin karşısına çıkıyor. MoPratik Sistem, Maratem’ in mop ve bezleri yıkamanın yanı sıra makineden yüzey temizleyici ürün emdirilmiş halde kullanıma hazır çıkarmak için ürettiği, otomatik olarak dozajlanan dörtlü yıkama sistemidir. Endüstriyel çamaşır makinelerinde ya da mop yıkama makinelerinde kullanılan MoPratik Sistem; işletmelere iş gücünden, sudan, enerjiden ve zamandan tasarruf sağlama imkanı sunuyor.
MoPratik Sistem, Maratem’in mop ve bezleri yıkamak, makineden yüzey temizleyici ürün emdirilmiş halde kullanıma hazır çıkarmak için ürettiği otomatik olarak dozajlanan 4’lü yıkama sistemidir. Endüstriyel çamaşır makinelerinde ya da mop yıkama makinelerinde kullanılan MoPratik Sistem ürünleri sayesinde moplar ve bezler hem daha hijyenik olur hem de makineden yüzey temizlik kimyasalı emdirilmiş ve kullanıma hazır şekilde nemli çıkar. 

MoPratik Sistem, mop ve bezlerin üzerine yapışan kirin yıkama esnasında su içerisinde askıda kalmasını sağlar ve mopa tekrar yapışmasını engeller. Böylece mop ve bezlerin daha etkin temizlenmesini sağlar. Doğru yıkama tekniği ve doğru miktarda kimyasal ürün kullanımı ile yıkanan mop ve bezlerin kullanım ömrü uzar. MoPratik Sistem sayesinde işletmeler iş gücünden, sudan, enerjiden ve zamandan tasarruf sağlar.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2014, 15:13

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52