Sunar’a ‘insana saygı’ ödülü

Kariyer.net tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen İnsana Saygı Ödülleri ’nin 2011 yılı sahipleri belli oldu.

Sunar’a ‘insana saygı’ ödülü
Gıdavitrini - Kariyer.net tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen İnsana Saygı Ödülleri ’nin 2011 yılı sahipleri belli oldu. İnsan kaynakları alanındaki başarılı çalışmaları öne çıkarmak ve kamuoyu ile paylaşmak amacıyla bu yıl 11 ’incisi düzenlenen Kariyer.net 11. İnsana Saygı Ödülleri kapsamında Sunar Grup ödüle layık görüldü. İnsana Saygı Ödülleri kapsamında iş başvurularını en hızlı ve en yüksek oranda yanıtlayan firmaların yanı sıra; en çok başvuru alan ve en çok istihdam yaratan firmalar da ödüle layık görüldü. Ayrıca adayların seçtiği en beğenilen firma ve beğenilen iş ilanı da ödüllendirildi. İnsana Saygı Ödülleri, Kariyer.net ’in ana sponsorluğunda düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi kapsamında 15 Şubat 2012, Çarşamba günü Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı ’nda düzenlenen bir törenle sahiplerine teslim edildi.

Sunar Grup Kurumsal İlişkiler ve İdari İşler Müdürü Burak Andı konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede kaynağı potansiyelini geliştirerek kaliteli hizmet ile hedeflerine ulaşmayı amaçlayan Sunar Grup'un, insana verdiği önemle bugün olduğu gibi gelecek yıllarda da çalışanları ile birlikte yan yana ve omuz omuza başarı yolunda yürümeye devam edeceğini söyledi. Andı "Çalışma arkadaşlarımız kadar, çalışma adaylarımıza da verdiğimizi önemi tescilleyen bu ödül bizleri oldukça motive ediyor” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Kariyer, Sunar Grup, Burak Andı, Lütfi Kırdar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52