banner50

banner52

24 Kasım 2020 Salı

Gıdalardan koronavirüs bulaşır mı?

Şubat'ta lezzet şöleni başlıyor

Türkiye'nin lider profesyonel mutfak okulu Mutfak Sanatları Akademisi, Şubat ayında da en sevilen Workshop’larını mutfakseverler ile buluşturmaya devam ediyor.

banner46
14 Ocak 2016 Perşembe 12:32
Şubat'ta lezzet şöleni başlıyor


Gıdavitrini - Türkiye'nin lider profesyonel mutfak okulu Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), Şubat ayında da en sevilen Workshop’larını mutfakseverler ile buluşturmaya devam ediyor.

Tüm mutfak tekniklerini profesyonel şeflerden öğreneceğiniz “Mutfakta 8 Hafta”, pastacılıkla ilgili her detayın işleneceği “Mutfakta 8 Hafta Pastacılık” ve yemek stilisti olmak için ilk adımın atıldığı “Food Styling’e Giriş” Şubat ayının eğitim programları arasında bulunuyor.



MSA’dan 8 haftalık lezzet dolu eğitimler
MSA, “Mutfakta 8 Hafta” programı ile gerçek bir şef gibi yemek pişirme imkânı sunuyor. 
4 Şubat - 24 Mart Perşembe günleri ve 6 Şubat - 26 Mart 16.00-20.00 saatleri arasında Cumartesi günleri iki seçenekli olarak sunulan “Mutfakta 8 Hafta” programında bıçak seçme, kesim ve kullanma teknikleri, soslar, çorbalar, et çeşitleri ve pişirme teknikleri, tavuk pişirme yöntemleri, Uzak Doğu Wok yemekleri, deniz ürünleri seçme, temizleme ve pişirme teknikleri, taze makarna hazırlama eğitimleri veriliyor.

4 Şubat – 31 Mart tarihlerinde her Perşembe 19:00 - 23:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Kurabiye, kek, pasta, ekmek, çikolata, şuruplu ve sütlü tatlılar ve daha birçok enfes konu başlığının yer aldığı program var.

Şubat ayına özel birbirinden lezzetli programlar
Yemeklerin profesyonel fotoğraf çekimine hazırlık aşamasının öğretildiği ve yemek stilisti olmak için ilk adımın atıldığı “Food Styling’e Giriş” eğitimi 2 günlük bir program halinde 27 Şubat günü 16.00-20.00, 28 Şubat günü 10.00 - 14.00 saatlerinde gerçekleştirilecek.

“%100 Ekşi Maya” kullanarak sadece ekşi mayalı ekmek çeşitlerini öğreneceğiniz, ekmek yapımı konusunda pratiğini geliştireceğiniz bu program 15-16-17 Şubat tarihleri ve 10.00-16.00 saatleri arasında MSA’da sizi bekliyor.

Harika yemeklerin yanına yakışacak lezzetli ekmekler yapmayı öğrenmek isteyenler için 5 günlük “Artisan Ekmek” eğitimi, “Hangi un çeşitleriyle ne tür ekmekler yapılır? Ekmek hamurları nasıl karıştırılmalı, yoğurulmalı ve fermante olmalı? Ekşi mayalı ekmeğin diğer ekmeklerden farkı ne? Ekmeğin yapısı tereyağı, şeker gibi malzemelerle nasıl tamamen değişebilir?” gibi ekmekle ilgili akla gelebilecek her türlü sorunun cevabını öğretiyor. 8-9-10-11-12 Şubat tarihlerinde her gün 10:00-16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

banner21

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    Kırmızı et fiyatlarının artışı hangisi ile ilgilidir?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    SAYFALAR
    KARİKATÜR
    SENDE YAZ
    Ziyaretçi Defteri
    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    Ziyaretçi Defteri
    ARŞİV
    banner20