Şubat'ta lezzet şöleni başlıyor

Türkiye'nin lider profesyonel mutfak okulu Mutfak Sanatları Akademisi, Şubat ayında da en sevilen Workshop’larını mutfakseverler ile buluşturmaya devam ediyor.

Şubat'ta lezzet şöleni başlıyor


Gıdavitrini - Türkiye'nin lider profesyonel mutfak okulu Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), Şubat ayında da en sevilen Workshop’larını mutfakseverler ile buluşturmaya devam ediyor.

Tüm mutfak tekniklerini profesyonel şeflerden öğreneceğiniz “Mutfakta 8 Hafta”, pastacılıkla ilgili her detayın işleneceği “Mutfakta 8 Hafta Pastacılık” ve yemek stilisti olmak için ilk adımın atıldığı “Food Styling’e Giriş” Şubat ayının eğitim programları arasında bulunuyor.

Ayrıca Şubat ayında “Artisan Çikolata”, “Artisan Ekmek 2”, “Artisan Kahve Eğitimi ve İşletmeciliği”, “ Katmanlı Hamurlar”, “%100 Ekşi Maya” ve “Kruvasan&Danish” eğitimleri de MSA’da sizleri bekliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı onayı ve City&Guilds, Pearson / EdExcel ve Scottish Qualification Authority akreditasyonları ile uluslararası profesyonel aşçılık diploması veren Türkiye’nin lider mutfak okulu MSA’nın Şubat ayı eğitim programı, yine dopdolu olacak.

MSA’dan 8 haftalık lezzet dolu eğitimler
MSA, “Mutfakta 8 Hafta” programı ile gerçek bir şef gibi yemek pişirme imkânı sunuyor. 
4 Şubat - 24 Mart Perşembe günleri ve 6 Şubat - 26 Mart 16.00-20.00 saatleri arasında Cumartesi günleri iki seçenekli olarak sunulan “Mutfakta 8 Hafta” programında bıçak seçme, kesim ve kullanma teknikleri, soslar, çorbalar, et çeşitleri ve pişirme teknikleri, tavuk pişirme yöntemleri, Uzak Doğu Wok yemekleri, deniz ürünleri seçme, temizleme ve pişirme teknikleri, taze makarna hazırlama eğitimleri veriliyor.

4 Şubat – 31 Mart tarihlerinde her Perşembe 19:00 - 23:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Kurabiye, kek, pasta, ekmek, çikolata, şuruplu ve sütlü tatlılar ve daha birçok enfes konu başlığının yer aldığı program var.

Şubat ayına özel birbirinden lezzetli programlar
Yemeklerin profesyonel fotoğraf çekimine hazırlık aşamasının öğretildiği ve yemek stilisti olmak için ilk adımın atıldığı “Food Styling’e Giriş” eğitimi 2 günlük bir program halinde 27 Şubat günü 16.00-20.00, 28 Şubat günü 10.00 - 14.00 saatlerinde gerçekleştirilecek.

“%100 Ekşi Maya” kullanarak sadece ekşi mayalı ekmek çeşitlerini öğreneceğiniz, ekmek yapımı konusunda pratiğini geliştireceğiniz bu program 15-16-17 Şubat tarihleri ve 10.00-16.00 saatleri arasında MSA’da sizi bekliyor.

Harika yemeklerin yanına yakışacak lezzetli ekmekler yapmayı öğrenmek isteyenler için 5 günlük “Artisan Ekmek” eğitimi, “Hangi un çeşitleriyle ne tür ekmekler yapılır? Ekmek hamurları nasıl karıştırılmalı, yoğurulmalı ve fermante olmalı? Ekşi mayalı ekmeğin diğer ekmeklerden farkı ne? Ekmeğin yapısı tereyağı, şeker gibi malzemelerle nasıl tamamen değişebilir?” gibi ekmekle ilgili akla gelebilecek her türlü sorunun cevabını öğretiyor. 8-9-10-11-12 Şubat tarihlerinde her gün 10:00-16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2016, 17:20

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52