Selpak masalara renk katıyor!

Eczacıbaşı Profesyonel, yeni Selpak Professional Bordo ve Yeşil Renkli Peçeteleri müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Selpak masalara renk katıyor!
Ev dışı tüketim sektöründe faaliyet gösteren Eczacıbaşı Profesyonel, geliştirdiği ürün ve hizmetlerle restoran ve otellerin, masalarında prestijli ve şık ortamlar yaratmalarını sağlıyor. Eczacıbaşı Profesyonel, profesyonel temizlik kağıdının lider markası Selpak Professional ile yenilikçi ve yaratıcı ürünler geliştirmeye devam ediyor. Eczacıbaşı Profesyonel, yeni Selpak Professional Bordo ve Yeşil Renkli Peçeteleri müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Grubu şirketlerinden biri olan ve ‘Ev Dışı Tüketim’ sektöründe faaliyet gösteren Eczacıbaşı Profesyonel, yeni ürünleriyle işletmelerin talep ve ihtiyaçlarına çözüm üretmeyi sürdürüyor. Eczacıbaşı Profesyonel, Selpak Professional Bordo ve Yeşil Renkli Peçetelerini müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Selpak Professional Renkli Peçeteler 40*40 cm mega boyutlarında ve garson katlanmış yapısıyla sofraları süslüyor. Yumuşak dokusu ve gofrajı sayesinde restoran ve otellerin masalarında prestijli ve şık ortamlar yaratmalarını sağlıyor. Selpak Professional Peçete Portföyü eklenen yeni ürünler ile birlikte her türlü ihtiyaca cevap veriyor. 

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2014, 15:16

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52