Nespresso keyfi şimdi Suadeyi'de

Nespresso, Nişantaşı’ndaki ilk butiğinin ardından ikinci butiğini Bağdat Caddesi Suadiye’de açarak Türkiye’deki varlığını daha da güçlendirdi.

Nespresso keyfi şimdi Suadeyi'de
Mükemmel olarak hazırlanmış en kaliteli kahveler, pratik ve şık makineler, kişiselleştirilmiş hizmet ağı… Kahve kültürüne farklı bir bakış açısı getiren kendine özgü doğal aroma ve notaları sunan Nespresso’nun özel kahve seçkisi, makineleri şimdi yeni açılan Nespresso Boutique Suadiye ile Anadolu Yakası’nda kahve severlerle buluşuyor. 

Premium kapsül kahve sisteminde dünya lideri, profesyonel kahve yapma deneyimini evlere taşıyan Nespresso, Nişantaşı’nın ardından Türkiye’deki ikinci butiğini, Nespresso MEAC Pazarlama Direktörü Pierre Debayle ve Nespresso Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Selim Cenkel’in ev sahipliğinde Suadiye’de açtı. 
Nespresso, İstanbul’un “Moda Caddesi” olan Nişantaşı’ndaki ilk butiğinin ardından ikinci butiğini Anadolu Yakası’nın kalbinin attığı Bağdat Caddesi Suadiye’de açarak Türkiye’deki varlığını daha da güçlendirdi. 
Tüm dünyadaki Nespresso butiklerinde olduğu gibi Nespresso Boutique Suadiye de ünlü İtalyan tasarımcı Parisotto & Formenton tarafından tasarlandı. Markanın özünü oluşturan lüks, şık ve modern kavramlarını bir araya getiren Nespresso Boutique Suadiye, yeni ama oldukça tanıdık Nespresso tarzından izler taşıyor. 

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2014, 15:19

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52