Sektörde güven ve kalitenin simgesi

AksuVital Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aksu, doğal ürünler sektörünün gelişmesine öncülük ettiklerini, sektörde güvenilirliğin sembolü olduklarını söyledi.

Sektörde güven ve kalitenin simgesi


AksuVital Doğal Ürünler Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aksu, kalite takip sistemi olan karekod uygulamasıyla tüm ürünlerinin tüketicilerinin gözlemine sunulduğunu belirterek “Yeni uygulama sayesinde tüketiciler ürünün üzerindeki karekodu akıllı telefonları ile okuttukları takdirde; sistem dahilindeki izlenebilirlik, kalite ve güvenilirlik parametrelerini görebilecekler” dedi.

Kurulduğu günden bu yana doğal ürünler sektörünün gelişmesine öncülük ettiğinin altını çizen Aksu, izlenebilirlik parametresi ile ürünlerini bütün aşamalarıyla izlenebilir duruma getirdiğini söyledi. Ürünlerini, hammaddeden son ürün elde edilinceye kadar olan bütün süreçte, doğallığı ve kaliteyi en üst düzeyde sağlamak adına çeşitli kalite kontrol analizlere tabi tuttuğunu açıklayan Aksu, "Her bir ürünün kaynağını öğrenmek için; üzerinde yer alan parti numarası ile yapılan bütün fiziksel ve kimyasal kalite kontrol analiz sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Ayrıca tüm ürünlerimizde kullanılan hammadde miktarlarına, hammaddelerin nereden tedarik edildiği bilgisine ulaşabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

AksuVital Doğal Ürünler Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aksu, “Güvenilirlik parametresi ile AksuVital markasının kurulduğundan beri devam eden ürün güvenirliği prensiplerine, sektöründe güvenilir ve kalitenin simgesi olmayı hedeflemiş olmayı gerektiren çalışmalarına, bu hedefine ulaşan marka ve detaylarına ulaşabilirsiniz. Kalite parametresi ile de markasının uzman kadrosunun, hijyenik ve modern tesislerinde ilgili mevzuatlar çerçevesinde İyi Üretim Uygulamaları (GMP), ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi standartlarına ve ilgili ürünlerde helal belgelerine sahiptir” dedi.

Karekod takip sistemi ile tüketicilerin ürünlerin kalitesine ve doğallığını akıllı telefonları ile internet üzerinden kolayca ulaşabileceklerini belirten Aksu; "Aksuvital olarak markalarımızın tüketicilere ulaşma yolculuğunda sistemimize dahil ettiğimiz, kalite takip öngörümüzü perakende satınalma süreçlerinde de devam etmesini sağlayan bu teknolojiyi fiiliyata geçirmekten mutluluk duyuyoruz. Öncelikli olarak gıda takviyelerimizde, bitkisel yağlarımız, bitkisel çaylarımızda geçmiş olduğumuz bu sistemde tüketicilerimiz ayrıca ürünlerimiz için tavsiye ettiğimiz perakende satış fiyatlarına da ulaşabileceklerdir. Firma güvencemiz altında olan fiyatlandırma prensiplerimizin ürünlerde yaşanan aldatıcı fiyat uygulamalarının da önüne geçeceğini düşünmekteyiz’’ dedi. iha.com.tr

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2016, 19:17

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52