Muratbey marka bilinirliğini tescilledi

Süt ürünleri sektörünün önemli markalarından Muratbey, Türk Patent Enstitüsü’nün değerlendirmeleri sonucunda Tanınmış Marka statüsüne layık görüldü.

Muratbey marka bilinirliğini tescilledi
Peynirde inovatif ürünleriyle dikkat çeken sektörün yenilikçi markaMuratbey, Türk Patent Enstitüsü tarafından Tanınmış Marka olarak kabul edildi. 
Peyniri günün her saati yenilebilen sağlıklı bir atıştırmalığa çeviren ve 250’nin üzerinde peynir çeşidi ile her kesime hitap eden Muratbey, Türk Patent Enstitüsü’nün “Tanınmış Marka” kriterlerine göre değerlendirilerek “Tanınmış Marka” statüsüne layık görüldü. Ürünlerinde, hizmet anlayışında kalite standardını sağlayan, orijinal marka özelliği taşıyan ve tüketici tarafından bilinir olduğu kanıtlanan markalara verilen “Tanınmış Marka” tesciline alınan Muratbey, böylelikle marka bilinirliğinin yüksek olduğunu da kanıtladı. 
Her damak tadına uygun doğal, katkısız, sağlıklı peynirler üreten Muratbey Gıda’nın Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, kaliteyi ön planda tutan kalitenin tüm gereklerini yerine getiren ve sürekli kendilerini yenileyen bir marka olduklarını belirtti. Modern teknolojiyi kullanarak halkın lezzet beklentisine cevap verdiklerini söyleyen Erol, “Gücümüzü sürekli kendimizi yenilememizden alıyoruz. İnovatif çalışmalarımızı sürdürerek yeni ürünlerimizi tüketicilerin beğenisine sunmaya çalışıyoruz. Türk Patent Enstitüsü tarafından “Tanınmış Marka” statüsüne kabul edildiğimiz için de mutluyuz. Çalışmalarımızın karşılığını görmek bizleri mutlu ediyor, gururlandırıyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2014, 11:40

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52