İsmar Anadolu'ya yayılıyor

‘Marifetli Alışveriş’ sloganıyla kendini yenileyen İsmar, yeni yüzüyle Şanlıurfa Viranşehir’de ikinci mağazasını hizmete açtı.

İsmar Anadolu'ya yayılıyor

Türkiye’de modern perakendeciliğin ilk örneklerinden olan İSMAR, marketçilikte pek çok ezberi bozan yeni bir yapılanma ile daha güçlenmiş olarak kendini yeniledi. ‘Marifetli Alışveriş’ sloganıyla kendini yeniden konumlayan İSMAR; yenilenen yüzüyle, Şanlıurfa Viranşehir’de ikinci mağazasını 23 Haziran 2012 Cumartesi günü hizmete açtı.

İSMAR Viranşehir Tekke Mağazası’nın açılışı; Şanlıurfa Valisi Sayın Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Milletvekilleri Sayın Halil Özcan, Sayın Abdülkadir Gök, Sayın Mehmet Akyürek, Şanlıurfa Belediye Başkanı Sayın Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Emniyet Müdür Sayın Mehmet Likoğlu, Viranşehir Kaymakamı Sayın Muhammed Lütfi Kotan, Viranşehir Belediye Başkanı Vekili Sayın Mehmet Burun, İSMAR Yönetim Kurulu Başkanı Aslan AKYÜREK ve İSMAR Genel Müdürü Mutlu Gökdemir’in katılımı ile gerçekleşti.

İsmar Viranşehir Tekke Mağazası ile şube sayısını 38’e yükseltmiş oldu. İsmar yılsonuna kadar mağaza sayısını 60’a çıkarmayı hedefliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52