Migros’ta Maxima keyfi başlıyor

Ülker Golf’ün Türkiye’de bir ilk olan dondurulmuş dilimli pastası Maxima, 16 Mart-16 Nisan arasında Migros misafirlerini özel olarak hazırlanmış stantlarında misafir etmeye hazırlanıyor.

Migros’ta Maxima keyfi başlıyor
Gıdavitrini - Maxima’nın çikolatalı ve kara orman meyveli çeşitlerinin misafirlere ikram edileceği stantlar ev konforunu aratmayacak. Ülker Golf Maxima, 16 Mart-16 Nisan tarihleri arasında Migros misafirlerini özel olarak tasarlanmış, adeta evlerinde dostlarıyla beraber çay keyfi yapıyorlarmış hissi yaratanaktivite alanlarında ağırlayacak. Maxima dilimli pastanın çikolatalı ve kara orman meyveli çeşitlerinin ücretsiz olarak ikram edileceği etkinliklerde ayrıca iki Maxima Dilimli Pasta satın alanlara 2.üründe %50 indirim fırsatı sunulacak. Tüketicileri alışverişleri sırasında keyifli bir molaya davet eden etkinlik tüm Türkiye’de seçili Migros mağazalarında gerçekleştirilecek. Migros misafirleri ise Maxima dilimli pastayı ücretsiz deneyebilme fırsatını kaçırmayacak.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Migros, Maxima Pasta, Ülker, Yıldız Holding, Tüketici, Misafir

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52