McDonalds çalışanı da güvenmiyor!

Dünyanın en önemli fast-food markalarından McDonalds'ın çalışanları, tüketiciye ‘fast-food’ ürünlerden uzak durmalarını söylüyor.

McDonalds çalışanı da güvenmiyor!

Dünyaca ünlü fast-food devi McDonalds çalışanlarına ‘fast-food’ ürünlere hayır demeyi öğütlüyor. Şirketin insan kaynakları yayımladığı bir raporda çalışanlarına sağlıklı bir hayat sürmeleri için fast food’tan uzak durmaları gerektiği mesajı veriliyor.

Şirketin insan kaynakları hamburger ve patates kızartmalarını sağlıksız ürünler olarak tanımlarken bunun yerine çalışanların sağlıklı bir yaşam için sandviç ve salata yemeleri gerektiğini ifade etti.

Şirketin insan kaynakları fast food’un çabuk hazırlanan gıdalardan oluştuğunu belirtirken aynı zamanda bu gıdaların içinde bolca kalori ve yağ ve tuz olduğunu ifade etti. McDonalds insan kaynakları yüksek kalorili bu gıdaları çok tüketmenin obeziteye de yol açabileceğini ifade etti. McDonalds’in insan kaynakları yayımladığı makalede kalp hastalığı olan insanların kesinlikle ‘fast food’tan uzak durmaları gerektiğinin altını çizdi.   

Mc Donalds çalışanları ise kendilerine atılan mail sonrasında öğlen yemeklerinde fast food yemekten nasıl uzak durabileceklerini düşünüyorlar. Çünkü çalışma saatleri gereği verilen molalarda çalışanların fast food yemekten başka çareleri kalmıyor.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2013, 12:01

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52