Maspex Türkiye pazarına Tat ile giriyor

Orta ve Doğu Avrupa’nın en büyük gıda üreticilerinden Polonya merkezli Maspex Wadowice Grubu, Tat Gıda ile bir ortaklık anlaşması imzaladı.

Maspex Türkiye pazarına Tat ile giriyor

Tat Gıda ile 26 ülkede faaliyet gösteren, Orta ve Doğu Avrupa’nın en büyük gıda üreticilerinden Polonya merkezli Maspex Wadowice Grubu, Tedi İçecek adlı şirketle Türkiye pazarında faaliyet göstermek üzere bir ortaklık anlaşması imzaladı.

Tat Gıda Genel Müdürü Arzu Aslan Kesimer ile Maspex Wadowice Grubu CEO’su Krzysztof Pawiński, Türkiye’nin ilk çocuk meyve suyu markası Tedi’yi pazara sunan Tedi İçecek’in planları ve hedeflerini, 12 Şubat Çarşamba günü İstanbul’da düzenleyecekleri toplantı ile medya ile paylaşacaklar.

Bu arada, gazlı içecek sektöründe iddialı olacağı belirtilen sürpriz bir markanın da yine Çarşamba günü yapılacak basın tanıtımının ardından Türkiye’de satışa sunulacağı bildirildi. 

Avrupa’nın pek çok ülkesinde başarısını kanıtladığı belirtilen ürünün, özel formülü sayesinde metabolizmayı hızlandırıp, her kutusunda 200 kalori yaktırdığı kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2014, 11:18

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52