Lezzet çiçekleri Darüşşafaka için açıyor

Mezun olduğu Darüşşafaka’ya şimdi kendi işiyle destek oluyor. Sipariş veren müşteri, dilerse ürün bedelinin yüzde 20’sini Darüşşafaka’ya bağışlayabilecek.

Lezzet çiçekleri Darüşşafaka için açıyor
Gıdavitrini - BonnyFood ve Darüşşafaka, babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli çocukların eğitimi için yeni bir projeyi hayata geçiriyor. BonnyFood ürünlerinden sipariş verenler, dilerlerse ürün bedelinin yüzde 20’sini Darüşşafaka’ya bağışlayabilecekler. Kendisi de Darüşşafaka mezunu olan Didem Alsoy, “Darüşşüfaka’nın koridorlarında koşmuş biri olarak mezun olduğum bu değerli kuruma katkı sağlayabildiğimiz için çok mutluyum” dedi.
149 yıldır eğitimde çok özel bir model uygulayarak desteğe ihtiyacı olan çocuklara, ilköğretim dördüncü sınıftan liseyi bitirinceye kadar tam burslu, yatılı, kolej seviyesinde eğitim veren Darüşşafaka’ya bir destek de BonnyFood’dan geldi. Darüşşafaka Cemiyeti ile iş birliğine giden BonnyFood, internet sitesinden veya telefonla “DS1863” kodunu belirterek verilen sipariş tutarlarının yüzde 20’sini Darüşşafaka’ya bağışlayacak. Böylece lezzetli armağanlarıyla sevdiklerini sevindirenler, aynı zamanda ülkemizin 65 ilinden gelerek eğitim hayatlarına Darüşşafaka’da devam eden 900’ü aşkın çocuğun eğitim giderlerine katkı sağlayacak. 2012 yılı boyunca aralıksız devam edecek olan kampanya, bireysel siparişlerin yanı sıra kurumsal siparişler için de geçerli olacak.
BonnyFood ve Darüşşafaka ortaklığını değerlendiren Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Yıldırım, “1863 yılından bu yana ‘eğitimde fırsat eşitliği’ misyonuyla varlığını sürdüren cemiyetimiz, babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli çocuklarımızı dokuz yaşındayken annelerinden emanet alıyor ve onlara uluslararası standartlarda eğitim fırsatı sunuyor. Cemiyetimiz, öğrencilerimizin eğitim hayatlarını maddi kaygıdan uzak sürdürmeleri için çaba gösteriyor. BonnyFood ile yapacağımız iş birliği bizim için kaynak oluşturmanın ötesinde, Darüşşafaka’nın misyonunun geniş kitlelere ulaştırılmasında yeni bir kanal oluşturacak” dedi.

PROJE ANLAMLI HALE GELİYOR
Darüşşafaka mezunu Didem Güney Alsoy’un BonnyFood’un kurucuları arasında yer almasının projeyi daha da anlamlı kıldığını kaydeden Yıldırım, “Darüşşafaka yaşamları eğitimle değiştiriyor. Bu projenin altında eğitimle değişen bir yaşamın, bir mezunumuzun imzası bulunuyor” diye konuştu.
BonnyFood Lezzet Çiçekleri konseptinin yaratıcısı olan Didem Güney Alsoy ise, “Darüşşafaka’nın koridorlarında koşmuş, hayatın gerçeklerini yaşamış bir kişi olarak mezun olduğum bu değerli kuruma katkı sağlayabildiğimiz için çok mutluyum. Darüşşafaka’da aldığımız eğitimi ve edindiğimiz değerleri iş hayatında BonnyFood Lezzet Çiçekleri gibi yenilikçi, yaratıcı, başarılı ve ülkemizi uluslar arası seviyede temsil edecek markalar yaratma anlamında hayata geçirdik. Projeye tüm Darüşşafaka Cemiyeti destekçilerinin katılımlarını bekliyoruz.” dedi.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52