Lezita ‘dan ‘sevgili’ lezzetler

Sevgililer Günü’nde sevgilinize hayatının sürprizini Lezita Pratik Şef ürünleri ile yapın.

Lezita ‘dan ‘sevgili’ lezzetler
Lezita’nın Pratik Şef ürün grubunda bulunan çıtır kaplamalı çeşitler, köfte, burger ve döner gibi ürünlerle en güzel ve lezzetli sofrayı sevgiliniz için siz hazırlayın. Kısa sürede ortaya çıkarabileceğiniz, lezzetli bir yemekle sevgilinizin kalbini bir kez daha çalarken, bu özel günde birbirinize zaman ayırmanın mutluluğunu yaşayın. “Hayatın Lezzeti” sloganı ile gıda sektörüne lezzetli, kaliteli ve güvenli ürünler sunan Lezita, Sevgililer Günü’nde sevgililerin kalbine giden yolu Pratik Şef ürünleri ile açacak. Sevgililer Günü için en güzel ve lezzetli sofralar, en kısa sürede yeni Pratik Şef ürünleri ile hazırlanacak. Pratik Şef ürün grubunda Lezita’nın kolay ve pratik bir şekilde hazırlanabilen, güvenli ve sağlıklı çok çeşitli ürünleri yer alıyor.

Lezita’nın modern ve son teknolojilerle, yüksek hijyen standartlarında üretilen çıtır kaplamalı pratik ürünleri, köfteleri ve geleneksel döner ürünleri, Pratik Şef adıyla sunuluyor. Hijyenik ve sağlıklı malzemelerden el değmeden üretilen ürünler, üretimin her aşamasında uzman gıda mühendisleri tarafından kontrolden geçiriliyor

Lezita’nın Türk mutfağına yenilikçi, lezzetli, sağlıklı ve yaşamı kolaylaştırıcı ürünler sunma hedefinin bir parçası olan Pratik Şef Kaplamalı Ürün Grubu Lezita Schnitzel, Nugget, Cordon Bleu ürünlerinden oluşuyor. Pratik Şef Döner Grubu’nda ise Döner Pişmiş ve Piliç Döner var. Pratik Şef Köfte Grubu’nda Lezita Adana, Parmak, Kasap, Misket ve Kadınbudu köfteler sunuluyor. Bunlara ek olarak Piliç Burger de Pratik Şef ürün grubunda hayata kolaylık ve lezzet sunmaya devam ediyor. Lezita’nın Pratik Şef lezzet çeşitliliği içerisinde karar vermek vakit alırken, servis etmek sadece 4 dakika sürüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52