İlginç bir yemek servis hikayesi

İstedikleri gibi yemek hizmeti bulma konusunda sıkıntı çeken 3 iş adamı bu doğrultuda çıktıkları yolda en lezzetli ve güvenilir alternatifi ortaya çıkardılar.

İlginç bir yemek servis hikayesi
İstanbul’da istedikleri gibi yemek hizmeti bulma konusunda sıkıntı çeken; çalışan, bekar ve şehirli 3 iş adamı; Cüneyt Gürbüz, Murat Demirhan ve Bülent Demirhan, bu doğrultuda çıktıkları yolda en lezzetli ve güvenilir alternatifi yarattılar. Evde yemek yapmayı bilmeyen ya da tercih etmeyenlerin eve sipariş verme seçeneklerinde ise aradıkları lezzet, sunum ve servisi bulamayışlarından şikayetçi olan 3 deneyimli isim, bu noktada yalnız olmadıklarını ve çevrelerindeki pek çok kişinin aynı durumda olduğunu fark ettiklerinde Meal Box’ı kurmaya karar verdiler. Meal Box kurucuları, restoran kalitesindeki yemekleri, tüketicilerin istedikleri her yere özel bir sunumla taşımayı hedefliyorlar. 

Meal Box, “En özel lezzetleri, en kaliteli ve güvenli şekilde üretmek ve tüketicilerine en keyifli formda sunmak” anlayışıyla yemek dünyasının önde gelen isimleri ve en iyi firmalarıyla birlikte çalışıyor.

Meal Box’ın taze, katkısız, doğal, damak tadınıza uygun lezzetli mi lezzetli menüsü ve yemek reçeteleri; İstanbul Hilton, Merit ve Divan otellerinde Executive Şef ve Mutfak Koordinatörü olarak çalışan ve Yeditepe Üniversitesi’nde gastronomi konulu dersler veren Türk gastronomi dünyasının duayen şeflerinden Aybek Şurdum tarafından hazırlandı.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2014, 12:58

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
YORUMLAR
karim Benazzouz
karim Benazzouz - 6 yıl Önce

i check about this meal box, can I have the price and mail address

SIRADAKİ HABER

banner50

banner52