Helix Cheese Çin’de tescillendi

Muratbey, lezzeti ve şekliyle bir ilk olan Burgu Peyniri Helix Cheese markasıyla peynir ülkesi Fransa’dan sonra Çin’de de tescilledi.

Helix Cheese Çin’de tescillendi
Muratbey’in Helix Cheese markaÇin’de Devlet Fikri Mülkiyet Ofisi tarafından 7 Haziran 2013 tarihinden itibaren tescillenerek, marka koruma altına alındı. 

İnovatif ürünler geliştiren sektörünün iddialı firması Muratbey, Dünya’da ve Türkiye’de hem lezzetiyle hem şekliyle bir ilk olan Burgu Peynirini Helix Cheese markasıyla peynir ülkesi olan Fransa’dan sonra Çin’de de tescilledi. Sektörde yarım yüzyılı aşan geçmişe sahip olan Muratbey Gıda’nın Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, AR-GE çalışmalarına önem verdiklerini ve yeni ürünler geliştirdiklerini belirterek, en son pazara Burgu ve Sürmeli ürünlerini sunduklarını kaydetti. Burgu’nun Dünya’da ve Türkiye’de bir ilk olduğunu bildiren Erol, Burgu’nun sadece yurtiçi değil yurtdışı pazarlarda da çok beğenildiğini söyledi. Çin’de Helix Cheese markasıyla üretim yapmaya başlayan Burgu’nun sevilerek tüketildiğini dile getiren Erol, Helix Cheese markasını Fransa’dan sonra Çin’de de tescillediklerini kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2014, 20:38

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52