Meyve parçacıklarıyla pasta şıklığı

Ustalara yüzde 90 gerçek meyve şöleni sunan Puratos, yapı ve görünüm açısından oldukça çekici ve lezzetli pastaların yapımını kolaylaştırıyor.

Meyve parçacıklarıyla pasta şıklığı
Puratos, Topfil Meyve Dolgu portföyüne yeni ürünler ekledi. Topfil Elma ve Vişne dolgularıyla ustalara yüzde 90 gerçek meyve şöleni sunan Puratos, yapı ve görünüm açısından oldukça çekici ve lezzetli pastaların yapımını kolaylaştırıyor.  

Tadına doyulmaz lezzetlerle uzun yıllardır ustaların yardımcısı Puratos, ekmek, pasta ve çikolata hammadde üretimi alanında inovatif ürünleriyle sektöre lezzet katmaya devam ediyor. Puratos, yerli ve ithal meyveler kullanılarak hazırlanan ve hali hazırda var olan Topfil Frambuaz miksine iki yeni karışım daha ekledi. Profesyoneller için kullanımı kolay kekler, kurabiyeler ve tartlar yapmaya olanak sağlayan, Topfil Elma yüzde 90, Topfil Vişne ise yüzde 65 gerçek meyve parçalarını içeriyor. 

Topfil Elma 15 kiloluk, Topfil Vişne ise 5 kiloluk kovalarda sunuluyor, miksler 6 ay raf ömrü ve mükemmel lezzetiyle dikkat çekiyor. 

Pişmeye dayanıklı Topfil Elma & Topfil Vişne, ustalara farklı alanlarda kullanım imkanı sunarak taze/donuk uygulamalar, lamine ürünler (kruvasan, danish), kekler (muffin, pastalar), kurabiye çeşitleri, tartlar ve cheescake pastaların yapılmasına olanak sağlıyor. 

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2014, 10:16

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52