Filiz'den Karadeniz'e lezzet çıkarması

Filiz, 18-20 Nisan tarihleri arasında Samsun, Ordu ve Trabzon’da düzenlenen özel etkinliklerde makarna severler ile bir araya geldi.

Filiz'den Karadeniz'e lezzet çıkarması
Geleneksel Türk mutfağının temsilcisi Filiz makarnanın marka yüzü şef yazar Ebru Omurcalı’nın Anadolu’yu bir uçtan bir uca gezeceği etkinlikler serisinin üçüncüsü 18-20 Nisan tarihleri arasında Samsun, Ordu ve Trabzon’da, makarna severlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. 
Karadenizli hanımlar başta olmak üzere, ziyaretçilerin sıcak ilgisiyle gerçekleşen etkinliklerde; katılımcılar sürpriz hediyeler eşliğinde, hem şef yazar Ebru Omurcalı ile sohbet etme hem de yörelerinin bilindik lezzetleriyle yeniden yorumlanan çok özel makarnaları tatma fırsatını elde ettiler.
Samsun, Ordu ve Trabzon’da gerçekleşen etkinliklerde şef yazar Ebru Omurcalı Karadeniz’in geleneksel lezzetlerinden “Şehriyeli Lobya” ve “Tavuklu Pazı Tavalısı” makarnayı kendine has yorumuyla ziyaretçilerin beğenisine sundu.
Geleneksel Türk mutfağının temsilcisi Filiz’in marka yüzü Ebru Omurcalı’nın yöresel tariflerle hazırladığı birbirinden lezzetli makarnalar ile bir sonraki durağı Mayıs ayında Ankara olacak.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2014, 10:20

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52