Ekol Gıda uygulama mutfağını açtı

Uzun süredir planlaması yapılan Ekol Culinary deneysel mutfağın açılışı pazartesi gecesi yapıldı.

Ekol Gıda uygulama mutfağını açtı
Uzun süredir planlaması yapılan Ekol Culinary deneysel mutfağın açılışı pazartesi gecesi yapıldı. Yaklaşık 400 davetlinin katıldığı açılışta davetlilere mutfağın ve çeşitli ürünlerin tanıtımı yapıldı. Yapılan tanıtım ve kokteylin ardından konuklar canlı müzik eşliğinde eğlendi.

Ekol Culınary tüm gastronomi sektörüne yön verecek ve kendini geliştirecek şekilde tasarlandı. Açılışta konuşan Ekol Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Önder Bilen, "Dünyadaki gelişmelere paralel olarak Türk gatronomisine hizmet vermeyi düşünüyoruz. Mutfağımızda, demo çalışmaları, workshoplar ve uzman sunumları eşliğinde önemli gastronomik gelişmeleri takip etmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.
Bilen ayrıca, "Ekol Gıda yüksek müşteri memnuniyetini amaçlayarak, üstün kaliteli hizmet verme anlayışı ile her geçen gün kendini yenileyen, geliştiren ve büyüyen bir firmadır. Vizyonumuz büyüyen gelişen Türkiye Ekonomisi içinde kendi sektörünün en önde gelen firmalarından birisi olarak sektöre yön vermek ve öncü bir şirket olmaktır. Bu vizyona uygun olarak hizmet kalitemizi, hızımızı ve müşteri odaklı uygulamalarımızı geliştirmek üzere yeni planlamalar içinde olduğumuzu sizlerle paylaşmak istiyorum. Yakın bir gelecekte daha büyük bir lojistik merkezi oluşturarak ve farklı ürünlerin üretimi alanına girerek ürün karmamızı geliştirmek amacındayız. Daha fazla bölgede yer almak, hizmet ağımızı hem yurt içinde hem de yurt dışında geliştirmek planlarımız içindedir. Bugün açılışını yaptığımız uygulamaların devamında müşterilerimiz, paydaşlarımız ve iş ortaklarımızla daha çok bir araya gelerek, paylaşımda bulunarak, konuşarak ve dinleyerek daha etkili ve verimli bir iş modeli yaratmayı planlıyoruz. Ben ve çalışma arkadaşlarım daima müşterilerimizin memnuniyetini hedefleyen bir anlayışla çalışmaya devam edeceğiz. Şirketimizi büyütürken, geliştirirken bizi biz yapan değerlere bağlı kalarak, saygı ve sevgi, paylaşım ve adalet kavramlarıyla oluşturduğumuz şirket kültürümüzü de yarınlara taşıyacağız’’ dedi.
iha.com.tr

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52