Türes Anadolu'yu Mehmet Temel'e emanet etti

Tüm Restoranlar, Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği ilk şubesini İstanbul Anadolu yakasında hizmete açtı. Sırada Ankara, İzmir, Bursa, Malatya ve Çanakkale var...

Türes Anadolu'yu Mehmet Temel'e emanet etti
GIDAVİTRİNİ - Tüm Restoranlar, Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği (TÜRES) İstanbul Anadolu Yakası'nda ilk şubesini açtı. İlk şubenin başkanlığına ise Can Kebap Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Temel getirildi.

Türkiye'nin restoran ve lokanta işletmelerini tek çatı altında toplamak amacıyla kurulan Türes, şubeleşme çalışmaları kapsamında ilk adımı attı. Bu doğrultuda İstanbul Anadolu yakasında ilk şubeyi hizmete açan dernek yönetimi, şube başkanlığına ise Mehmet Temel'i getirdi. Türes Yönetim Kurulu ve üyelerinin katılımı ile açılan şube binası, Alemdağ Caddesi Yukarı Dudullu Ümraniye adresinde bulunuyor.

Açılışta konuşan Türes Yönetim Kurulu Başkan Ali Tatlıdil, Türes’in daha geniş bir üye yapısı ile sektöre hizmet etmeyi amaçladığını ifade etti. Bu amaç doğrultusunda çalışmalarına devam ettiklerini anlatan Tatlıdil, "Gün geçtikçe artan üye sayımızı daha yukarılara çıkarmak amacı ile temsilcilikler açmayı hedefliyoruz. İstanbul Anadolu Yakası temsilciliği ile bu büyümenin startını verdik. Sırada Ankara, İzmir, Bursa, Malatya ve Çanakkale illerimiz var. Bu temsilciliklerin sayısını görev süremizin sonuna kadar en az beşe çıkarmayı hedefliyoruz." şeklinde konuştu.



Konuşmaların ve yapılan sunumların ardından, Türes İstanbul Anadolu Yakası Şubesi, dua ve başarı temennileri eşliğinde açıldı. Açılış kurdelasını ise Başkan Ali Tatlıdil, Başkan vekili Abdullah Korun ve Can Kebap Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Temel birlikte kestiler.

Kurdele kesiminde yeni şubeyle ilgili konuşan Türes Başkanı Ali Tatlıdil, Türes İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı olan Mehmet Temel’in, Can Kebap ile yakaladığı başarıyı, şube başkanı olarakta yakalayacağı inancını taşıdığını dile getirdi.

Yeni şubenin başkanlığına getirilen Mehmet Temel ise, zor ancak anlamlı bir görevi omuzladığını, bundan sonraki dönemde sektörün gelişmesi için şube yönetimi olarak tüm güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52