Ekici Akademi fark yaratıyor

Ekici Peynir, Türkiye’de bir örneği olmayan “Ekici Akademi” projesinin dördüncüsünü Konya’da Adese Market çalışanları ile gerçekleştirdi.

Ekici Akademi fark yaratıyor
Peynir uzmanı Ekici Peynir, Türkiye’de bir örneği olmayan “Ekici Akademi” projesinin dördüncüsünü Konya’da Adese Market çalışanları ile 11 Haziran’da gerçekleştirdi. Şarküteri elemanlarını satış ve müşteri ilişkileri konularında geliştiren ve sektördeki verimliliği arttıran “Ekici Akademi Eğitim Programı” Avrupa ve Amerika’da uygulanan eğitim modeli özelleştirilerek kurgulandı. Teorik bilgi ve deneyim aktarımını birlikte sunarken katılımcıların kişisel ve profesyonel gelişimlerine katkıda bulunan Ekici Akademi öğretici ve eğlenceli bir ortamda gerçekleşti. 

Ekici Peynir, şarküteri elemanlarına yönelik hazırladığı ve Türkiye’de başka bir örneği bulunmayan Ekici Akademi Projesi ile bu kez Konya’da Adese Market çalışanlarıyla bir araya geldi. Proje kapsamında yaklaşık 60 şarküteri çalışanına özel bir içerikle Satış ve Pazarlama Uzmanı Hakan Okay tarafından “Perakendecilikte Kritik Başarı Faktörleri” “Perakende Mağazada Kişisel Satış Teknikleri” ve “Müşteri Uğurlama ve Tekrar Davet Teknikleri” konuları anlatıldı. Takım oyunları, motivasyon çalışmaları ve ünlü oyuncu Özgür Ozan’ın öncülüğündeki tiyatro ekibinin skeçleri ile katılımcıların kişisel ve profesyonel gelişimlerine katkıda bulunan eğitimler hem öğretici hem de eğlenceli bir ortamda gerçekleşti.

Avrupa ve Amerika’da uygulanan eğitim modeli 
Türkiye’de bir ilk olan Ekici Akademi Projesi kapsamında verilen eğitimler yıllardır Avrupa ve Amerika’da pek çok kurumsal şirket tarafından uygulanan eğitim modeline uygun hazırlandı. Eğitimlerde içerik ve hedefler ile eğitimi pekiştirecek senaryolar birbirini destekleyecek şekilde kurgulanıyor ve teorik bilgilendirmenin yanı sıra gerçek deneyimlerin çalışanlara yansıtılmasını ve eğitimlerin kolay kolay unutulmamasını sağlıyor. Usta tiyatrocular tarafından canlı dramalarla izleyicilere aktarılan oyunlar sayesinde eğitimlerde aktarılan bilgilerin kalıcılığı arttırılıyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2014, 16:36

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52