banner50

banner52

25 Eylül 2020 Cuma

Gıdalardan koronavirüs bulaşır mı?

Nar Gourmet'e kalite ödülü

Nar Gourmet’in geleneksel yöntemlerle ürettiği Portakal Kabuğu Reçeli, International Taste& Quality Institute tarafından Üstün Lezzet Ödülü'ne layık görüldü.

banner46
12 Haziran 2014 Perşembe 16:37
Nar Gourmet'e kalite ödülü

iTQi jürisi 15 farklı milletten oluşup, Fransa’nın the Maîtres Cuisiniers ve the Académie Culinaire, the Academy of Culinary Arts, Euro-Toques, the Federazione Italiana Cuochi, the Jeunes Restaurateurs d’Europe, the Associaciones des Cocineros de España, the World Master Chefs Society, the Verband der Köche Deutschlands ve içecekler için the Association de la Sommellerie Internationale (ASI) gibi, Avrupa’nın en prestijli aşçılık ve içecek derneklerinin üyelerini kapsamaktadır.

Tam mevsiminde, Mersin’den elle toplanan Yafa portakalının kendine has kalın kabuğunun özenle işlenerek, sadece beyaz pancar şekeriyle kaynatılmasıyla hazırlanan Nar Gourmet Portakal Kabuğu Reçeli, hem kahvaltı sofralarınıza; hem de dondurma, kaymak ve sütlü tatlılarla birlikte hayatınıza “üstün lezzet” katacak!

banner21

Anahtar Kelimeler: LezzetNarKalite ödülü

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    Kırmızı et fiyatlarının artışı hangisi ile ilgilidir?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    SAYFALAR
    KARİKATÜR
    SENDE YAZ
    Ziyaretçi Defteri
    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    Ziyaretçi Defteri
    ARŞİV
    banner20