Doygun Ekmek ambalajlarını değiştirdi

Türkiye’nin ilk tam buğday ekmek üreticisi olarak 1999 yılında kurulan Doygun Ekmek, 15. yılında yenilenen ambalajlarıyla raflardaki yerini aldı.

Doygun Ekmek ambalajlarını değiştirdi
Türkiye’nin ilk tam buğday ekmek üreticisi olarak 1999 yılında kurulan Doygun Ekmek, 15. yılında yenilenen ambalajlarıyla raflardaki yerini aldı. Ambalaj değişikliğiyle mordan yeşile, kahveden sarıya daha renkli bir görünüme kavuşan Doygun Ekmekler yalnızca mideye değil göze de hitap ediyor. Doygun’un yeni ambalajları yatay ekmek raflarının tersine dikey formda olmalarıyla da dikkat çekiyor. 15. yıla özel olarak yenilenen ambalajların yüzde 25’i ürünün daha rahat görülebilmesi ve seçilebilmesi için şeffaf olarak tasarlandı.  
Katkısız tam buğday ve tam çavdarlı yine kağıt ambalajda
Kuruluş yılı olan 1999’da Türk toplumunu Katkısız Tam Buğday Ekmeği ile buluşturan ve “Tam Buğday” terimini ilk kez kullanarak bu ekmeğin Türkiye’deki isim babası olan Doygun, içerisinde sadece un, tuz, su ve maya bulunan katkısız tam buğday ve tam çavdarlı ekmeklerini yine eskisi gibi doğallığına uygun kâğıt ambalajlarda sunuyor. Bu kez mor ve yeşil ambalajlarla sofraları renklendirecek olan kâğıt ambalajlı katkısız Doygun Ekmekler üzerlerindeki çiftçi ve değirmen figürleriyle sağlıklı ve doğal beslenmeyi temsil ediyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2014, 12:10

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52