Üniversiteli aşçılar madalya avında

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi USET-MYO, Fethiye’de yapılan 'Şef Mavi Ulusal Yemek Yarışması'nda 5 madalya kazandılar.

Üniversiteli aşçılar madalya avında

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (USET-MYO) Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri Fethiye’de yapılan “Şef Mavi Ulusal Yemek Yarışması'nda 5 madalya kazandılar.Yarışmada; Aşçılık Programı 1. sınıf öğrencisi M. Canberk Öz, ‘Üniversitelerarası Yılın Altın Şefi’ kategorisinde birincilik elde ederek Altın Madalya ve ‘Üniversitelerarası Ekip Kategorisi’nde ikincilik elde ederek Gümüş Madalya kazandı.

Aşçılık Programı 1. Sınıf öğrencisi Hasan Biltekin, ‘Üniversitelerarası Tatlı Kategorisi’ ve ‘Üniversiteler arası Ekip Kategorisi’nde ikincilikler elde ederek 2 Gümüş Madalya kazandı. Aşçılık Programı 1. Sınıf öğrencisi İsa Korık ise ‘Üniversiteler arası Ekip Kategorisi’nde ikincilik elde ederek Gümüş Madalya kazandı. Yarışmaların sonucunda öğrenciler toplamda 1 altın ve 4 gümüş madalya kazandı.

Öğrencilerinin başarısından duyduğu memnuniyeti dile getiren USET-MYO Müdürü Doç. Dr. Tuncay Bülbül yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin kazandığı bu büyük başarıdan dolayı çok gururluyuz. Yönetim olarak bizler öğrencilerimize gerek akademik gerekse sosyal alanlarda elimizden gelen her türlü desteği vermekteyiz. Öğrencilerimizin göstermiş olduğu başarıların elde edilmesinde emek sarf eden tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ediyorum. Bu başarı, üniversitemizin geldiği düzeyi göstermesi bakımından çok anlamlıdır. İlimize ve üniversitemize hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu. iha.com.tr

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2014, 12:15

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52