Doors Akademi 22 Eylül’de açılıyor

Doors Akademi yeni dönem profesyonel eğitimleri 22 Eylül’de başlıyor. 15 Ağustos’a kadar kayıt yaptıran öğrenciler, %10 indirimden yararlanabilecekler.

Doors Akademi 22 Eylül’de açılıyor
Türkiye'deki yiyecek ve içecek sektörünün ihtiyacı olan uzmanlık ve deneyimi, dünya standartlarındaki eğitim ve yenilikçi yaklaşımlar ile sağlayan Doors Akademi, 22 Eylül’de başlayacak profesyonel aşçılık, Ülker Eksper Pasta ve Ekmekçilik ve yiyecek-içecek işletmeciliği gibi eğitim programları için erken kayıt imkanı sunuyor. 15 Ağustos’a kadar Doors Akademi’ye kayıt yaptıran öğrenciler, %10 indirimden yararlanabilecekler. 

Doors Akademi, başlangıç ve ileri düzeydeki adaylara yönelik açtığı aşçılık, pasta ve ekmekçilik eğitimlerinin yanı sıra bu başlıklarda tercihe göre stajlı veya stajsız olacak şekilde de program fırsatları sunuyor. 

Doors Akademi kariyerini mutfak alanında sürdürmek isteyenlere, uluslararası geçerliğe sahip IHK (Industrie-und Handelskammer) sertifikasıyla dünya mutfaklarının kapılarını da açıyor. Eğitim programlarını tamamladıktan sonra IHK’nın sınavına girerek başarılı olan öğrenciler, sertifikalarını almaya hak kazanıyor. 

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2014, 12:26

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52