Hem sağlıklı hem pratik tencere

Emsan, sağlıklı, lezzetli ve pratik yemekler hazırlayabilmek için yepyeni ‘Bitez’ 8 parça tencere setini mutfaklarınıza getiriyor.

Hem sağlıklı hem pratik tencere
Gıdavitrini - Emsan Bitez tencere seti yüksek ısılarda bile koruduğu aşınma direnciyle uzun yıllar sağlıklı kullanım olanağı sunuyor.

Özel seramik kaplama
Emsan’ın yeni geliştirdiği  “Bitez Tencere Seti” düşük ısılarda bile yemek pişirmeyi sağlayan ve ısıyı tencerenin içine hapseden enerji kapsül tabanı ile mutfaklarınızda enerji tasarrufu sağlıyor. Karnıyarık tenceresinin iç yüzeyindeki özel seramik kaplaması, lezzetli pilav pişirmelerinde yapışmaların önüne geçirek, ev kadınlarına yardımcı oluyor.

Farklı boyutları bulunan Emsan Bitez tencere setinin slikon çerçeveli cam kapakları, yemeklerinizin vitaminlerini koruyor. Buhar kaçışını önleyerek hızlı ve sağlıklı yemekler pişirmenizi sağlıyor. Bitez tencere seti; enerji tasarrufu sağlaması, lezzetli ve sağlıklı yemekler yapmasının yanı sıra zarif ve ince çizgi detaylarıyla mutfağınıza şık ve modern bir görünüm kazandırıyor. Siyah ve kırmızı renk seçenekleriyle Bitez tencere seti, mutfağınıza hem asillik hem de canlılık katıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52