Başkan pazar esnafını dinledi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun Çarşamba Pazarı’nı ziyaret edip esnafı ve halkı dinledi.

Başkan pazar esnafını dinledi
Gıdavitrini - Gerçekleştirdiği Pazar ziyaretlerine bir yenisini daha ekleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bu kez Çarşamaba Pazarı’ndaydı. Pazara gelişinde Başkan Uzun'u, İstanbul Umum Pazarcılar Derneği sekreteri Cihat Butur ve pazar esnafı çiçeklerle karşıladı. İlçedeki Pazar yerlerini belirli aralıklarla inceleyen  Başkan Uzun, ilçede hizmete açılan ve birçok esnafın faaliyet gösterdiği Kapalı Pazar yerini gezerken esnafla ve vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Uzun büyük ilgi karşılaştı.

Tezgahları tek tek gezdi
Pazarda tezgahları tek tek gezerek hayırlı işler dileğinde bulunan Başkan Uzun’a vatandaşlar pazar yerinin hizmete girmesinden son derece memnun olduklarını ileterek, “bu hizmetin sunulmasından dolayı son derece memnunuz. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.
Başkan Uzun ise esnaf ve vatandaşların kendisine gösterdiği ilgi ve teveccühden dolayı mutlu olduğunu belirterek, “İlçemizin ihtiyaçlarına yönelik projeler üretmeye ve hayata geçirmeye devam edeceğiz. Beylikdüzü halkına hizmet etmenin bir ayrıcalık olduğunu düşünüyorum. Bundan sonra da halkımıza elimizden gelen en güzel hizmeti sunma gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Başkanı Uzun'a gezi sırasında Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Belediye Meclis Üyesi Gülhan İbracık  Zabıta Müdürü Üzeyir Çöl, Adnan Kahveci Mahallesi Muhtarı Ömer Soydan eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52