banner50

banner52

01 Haziran 2020 Pazartesi

Gıdalardan koronavirüs bulaşır mı?

Chef’Inn Mutfak konsepti Ankara’da

Unilever Food Solutions, sektörün gelişimi için mutfak profesyonellerinin hizmetine sunduğu bilgi paylaşım merkezi Chef’Inn’in üçüncü şubesini, Ankara’da açtı.

banner46
28 Ocak 2012 Cumartesi 16:46
Chef’Inn Mutfak konsepti Ankara’da

Türkiye’de 65 bin müşteriye hizmet götüren Unilever Food Solutions, sektörün gelişimi için mutfak profesyonellerinin hizmetine sunduğu bilgi paylaşım merkezi Chef’Inn’in üçüncü şubesini, Ankara’da açtı. Ev dışı gıda sektörünün gelişimini desteklemek amacıyla yatırımlarını sürdüren Unilever Food Solutions, mutfak profesyonellerine yönelik bilgi paylaşım merkezi Chef’Inn’i, İstanbul ve Antalya’dan sonra Ankara’da Chef’Inn Mutfak konseptiyle hayata geçirdi.

Chef’Inn Mutfak Ankara açılışında konuşan Unilever Food Solutions Türkiye, Orta Asya, Kafkasya ve İran Genel Müdürü Önder Arsan, “Türkiye’de 65 bin müşteriye hizmet götüren ve şefler için bilgi ve deneyim paylaşım merkezi olan Chef’Inn’i, İstanbul ve Antalya’dan sonra Ankara’da hayata geçirdik. Üçünücü şubemizi açıyor olmak bizim için çok gurur verici. Unilever Food Solutions olarak sektörün gelişimi için yatırım yapmaya ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

Chef’Inn Mutfak Ankara’daki törende, Unilever Food Solutions Türkiye Pazarlama Direktörü Emel Akman’ın açılışını yaptığı “Aşçının Tuvali” adlı fotoğraf sergisi ziyaretçilerin beğenisini kazandı. Emel Akman, “Chef’Inn şubelerinde gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde yemek ve sanatı her zaman buluşturmaya özen gösteriyoruz. Yemek bizler için başlı başına bir sanat. Şefleri de birer sanatçı olarak görüyoruz. Aşçılık mesleğinin, dünyada ve Türkiye’de bir sanat olarak algılanmaya başladığı günümüzde, Aşçının Tuvali Sergisi ile ilk defa bir şefin mutfaktaki yaratım sürecini ve şefin sanatçı bakış açısını yansıtmayı hedefliyoruz. Sergi, şefin mutfaktaki gününü beş tema üzerinden anlatıyor. Her bir tema birkaç resim ile vücut buluyor” diye konuştu.

Unilever Food Solutions’nın ev dışı gıda sektörünün gelişimi için sektörün hizmetine sunduğu sektörel bilgi ve paylaşım merkezleri “Chef’Inn” şubeleri, şeflerin ve sektör çalışanlarının bir araya gelerek ev dışı gıda sektöründe dünyadaki yenilikleri izleme, uygulama ve geliştirme fırsatı bulduğu, bilgi ve deneyimlerini paylaşabildiği, paylaşırken de karşılıklı profesyonel gelişimlerini sürdürebildikleri ve araştırmalar yapabildikleri merkezler olmayı hedefliyor.

Dünya Gıda

banner21

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    Kırmızı et fiyatlarının artışı hangisi ile ilgilidir?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    SAYFALAR
    KARİKATÜR
    SENDE YAZ
    Ziyaretçi Defteri
    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    Ziyaretçi Defteri
    ARŞİV
    banner20